pmroczko Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Dzień dobry! Niedawno skończyłem model czołgu Strv-103C z zestawu firmy Trumpeter. Warsztat można zobaczyć tutaj: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=59531 A oto fotografie: I zdjęcia detali: Bardzo dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Podoba mi się ! Fajny, niszowy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 29 Października 2017 Super Moderator Share Napisano 29 Października 2017 A gdzie kawałek podstawki? Reszta fajna no moze po za odblaskami ale to już wiesz, jakieś takie pomarszczone wyszły, no i lepsze zdjęcia by się zdały.. Ale ogólnie na +++++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 No bardzo fajne cacuszko. Bardzo ładne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 ja już się w warsztacie wypowiadałem - mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 30 Października 2017 Autor Share Napisano 30 Października 2017 Krzychu, Patterson, M.A.V. - bardzo dziękuję za miłe słowa! Cieszę się, że Wam sie podoba! Greif - dzięki! Podstawki nie będzie, model się mieści w gablocie razem z moją M-109A6 na wcisk, wiec też z tego powodu. Powiększenie zdjęć nie miało litości dla odblasków - patrząc gołym okiem tego tak się nie widzi. Pozdrawiam i życze miłego dnia! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Fajny, ale myślę, że model zasługuje na lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 30 Października 2017 Autor Share Napisano 30 Października 2017 Żebym tak miał lepsze światło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2017 Share Napisano 30 Października 2017 Świetnie wyszedł. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 31 Października 2017 Autor Share Napisano 31 Października 2017 Krzysiek - wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Października 2017 Share Napisano 31 Października 2017 Model świetny, foty już nie Tło to raczej gładkie proponuję, bo tu się czasem ostrość skupia na fakturze materiału, nie na modelu. Ale za rzeźbę to szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 1 Listopada 2017 Autor Share Napisano 1 Listopada 2017 Dzięki! Muszę jakieś inne tło do fotografowania wynaleźć. Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Cud, miód, tylko zdjęcia to przysłowiowa łyżka dziegdziu do beczki miodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 Ładny model. Samego kusi mnie nie raz zrobić takiego czyścioszka. Słyszałem bardzo niepochlebne opinie na temat samego zestawu. Jak się sklejało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 1 Listopada 2017 Autor Share Napisano 1 Listopada 2017 Mierzu - dziękuję i cóż mogę powiedzieć - pracuję nad tym! Panzer Machine - część odpowiedzi na to pytanie znajdziesz w warsztacie, ale w ogólności pracowało się bardzo dobrze, wszystko do wszystkiego pasuje, pojedyncze miejsca wymagają szpachlowania. Nie zauważyłem żadnych pułapek na modelarza, instrukcje są jasne, słowem OK. Jedynym problemem jest szerokość modelu - wszystko wskazuje na to, że jest o kilka dobrych mm za wąski w stosunku do tego co powinno być. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi