mig Napisano 9 Maja 2018 Share Napisano 9 Maja 2018 Wygląd estetyczny zaginarki nie ważny, ważne żeby spełniała swoją funkcję. Świetna robota, czekam na dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 13 Sierpnia 2018 Share Napisano 13 Sierpnia 2018 Pięknie Ci idzie. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 15 Sierpnia 2018 Share Napisano 15 Sierpnia 2018 I taka robota mi się podoba ....to jest nas trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) W dniu 2.05.2018 o 23:09, rymulus napisał: Straszysz tak i straszysz, a skończy się tak, że ja dokończę mój model a Ty swojego nie zaczniesz sorry ale nie mogłem się oprzeć pokusie Edytowane 14 Stycznia 2019 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2019 10 godzin temu, abtb napisał: sorry ale nie mogłem się oprzeć pokusie A widzisz, moja przemowa motywacyjno-mobilizująca podziałała i Twój Mi-4 jest gotowy i można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 Godzinę temu, rymulus napisał: Kiedy i gdzie? Jak rozumiem na początek rozmowy to zmrożony "Ruskij Standard" 0,75l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 15 Stycznia 2019 Share Napisano 15 Stycznia 2019 Niesamowita robota. Nie mogę się doczekać kolejnych efektów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 15 Stycznia 2019 Share Napisano 15 Stycznia 2019 Właśnie do mnie dotarło, że to Mastercraft Więc nie ma słabych modeli, są tylko słabi modelarze (To oczywiście żart, mam nadzieję, że nikt nie poczuje się urażony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 15 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2019 51 minut temu, sebastain napisał: Właśnie do mnie dotarło, że to Mastercraft Więc nie ma słabych modeli, są tylko słabi modelarze (To oczywiście żart, mam nadzieję, że nikt nie poczuje się urażony ) KP, Mistercraft i Smer to te same wypraski, a sam model jest dość poprawny. 2 godziny temu, joles napisał: Niesamowita robota. Nie mogę się doczekać kolejnych efektów! Muszę dokończyć dwa rozgrzebane modele i będę znów brał się za Mila. W świetle nowych faktów (świeżo znalezionej dokumentacji zdjęciowej) około 50% tego co do tej pory zrobiłem idzie do kosza. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 17 Stycznia 2019 Share Napisano 17 Stycznia 2019 W dniu 15.01.2019 o 18:35, rymulus napisał: W świetle nowych faktów (świeżo znalezionej dokumentacji zdjęciowej) około 50% tego co do tej pory zrobiłem idzie do kosza. Ale jak to? Co tam znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 17 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2019 10 godzin temu, joles napisał: Ale jak to? Co tam znalazłeś? Przeglądając ponownie sieć znalazłem na rosyjskiej stronie zdjęcia z kapitalnego remontu (przywracanie do lotu) Mi-4. Na kilku z nich widać dokładnie miejsca których wyglądu się tylko domyślałem mając na zdjęciach tylko ich kawałki. Na tych nowych zdjęciach jest śmigłowiec z wymontowanym silnikiem i wszelkim osprzętem z komory silnikowej. Dzięki temu widać jak dokładnie wygląda ściana między silnikiem i kabiną transportową, tą właśnie ścianę muszę przerobić lub zrobić ją od nowa. Drugie miejsce to przedział reduktora wirnika głównego, tam praktycznie wszystko jest do zbudowania od nowa. Przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 17 Stycznia 2019 Share Napisano 17 Stycznia 2019 I to jest pułapka na detalistów - z jednej strony modelu w takiej koncepcji nie da się zbudować w kilka miesięcy, a z drugiej w takim czasie wypływają nowe fakty i dowody... Do tego budując jakiś zespół 2 lata po starcie, robisz to już ładniej i lepiej niż to co na starcie... W każdym razie podziwiam upór w szukaniu i budowaniu i czekam na postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 18 Stycznia 2019 Share Napisano 18 Stycznia 2019 20 godzin temu, rymulus napisał: Przeglądając ponownie sieć znalazłem na rosyjskiej stronie zdjęcia z kapitalnego remontu (przywracanie do lotu) Mi-4. Na kilku z nich widać dokładnie miejsca których wyglądu się tylko domyślałem mając na zdjęciach tylko ich kawałki. Jeżeli tak, to rozumiem Lepszych już chyba nie mogło być. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi