ams Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Witam i przedstawiam Jagdpanzer IV L70 (A). Historia modeliku jest nieco pokrętna. Model to w zasadzie moja samoróbka. Jakiś czas temu odnalazłem mojego z małą górką 20-letniego Pz IVG z ESCI. A że mam nowego z Revell'a, a tego szkoda było mi wyrzucać więc go wymyłem, rozkleiłem i skleiłem ponownie i wyszło coś takiego. Pierwszy po powrocie do hobby malowany pędzlem, (tj. plamy camo, bo base dukel gelb malowałem aero). Będą jeszcze załoganty.... ale to trochę później... Zapraszam do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Boombastic! Tym bardziej, że jak się na niego popatrzyłem to pierwsze co to... bardzo ładny model w 1/35. A tu zonk bo to 1/72!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Ty Rafał, ja miałem dokładnie takie samo myślenie. Chłopie, niejeden by tak ładnie w 1/35 nie zrobił. Malowanie pędzlem - super. Jakbyś nie napisał to bym myślał że wszystko to aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Świetny szkrab! Podziwiam wykonanie takiego malucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Noo ładne maleństwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Świetny szkrab! Podziwiam wykonanie takiego malucha! Nie pomyślałeś ze 1:35 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Nie, najpierw czytam tytuł pracy, później to co napisał autor i dopiero przemawiają zdjęcia ;) Nie zmienia to faktu, że zaczynając od zdjęć pierwsze wrażenie to "kapitalna 35!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Naprawdę nie ma żadnych powodów do wstydu. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 29 Grudnia 2017 Share Napisano 29 Grudnia 2017 Ja też z tych, którym się podoba Dodatkowe chapeaux bas za wykonanie modelu de facto niedostępnego w wersji pudełkowej (Jagdpanzer IV w wersji A). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 8 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2018 Dzięki wszystkim za komentarze . Poniżej mała aktualizacja... modelu czyli ludziki... ... a tak wyglądał w tzw. międzyczasie :c) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 8 Stycznia 2018 Share Napisano 8 Stycznia 2018 Bardzo ładna robota! Tylko kolorki troszkę za ciemne, model za cicho krzyczy "patrzcie jaki jestem fajny!":) Jakimi farbami malowałeś pędzelkiem? Bardzo ładnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 8 Stycznia 2018 Share Napisano 8 Stycznia 2018 Witaj, Klasa, świetny model, chociaż trochę dziwny ten tygrys Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 9 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2018 Jakimi farbami malowałeś pędzelkiem? Baza to tamiya, camo - bardzo rozcieńczone 2-4 warstwy Vallejo Model Color chociaż trochę dziwny ten tygrys Na odwyku jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 9 Stycznia 2018 Share Napisano 9 Stycznia 2018 Dzięki za info, ono Ci naprawdę swietnie wyszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 9 Stycznia 2018 Share Napisano 9 Stycznia 2018 Czapa z głowy . Detal jak i malowanie klasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi