PrzemoLPP Napisano 20 Maja 2018 Share Napisano 20 Maja 2018 Serdeczne gratulacje i podziękowania dla ISMR za zorganizowanie kolejnej edycji świetnego konkursu modelarskiego. Kto nie był, niech żałuje, ale zawsze jest szansa za rok. Dziękuję spotkanym Kolegom za wiele miłych dyskusji i świetną atmosferę. Dziękuję sędziom, za ich trud włożony w ocenę kilkuset modeli, a również za docenienie moich prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipcon Napisano 20 Maja 2018 Share Napisano 20 Maja 2018 Dziękujemy za miłe słowa. Mamy już pierwszą nagrodę na przyszłoroczny konkurs. Jest to nagroda od Dowódcy 56 Bazy Lotniczej za modeł śmigłowca w barwach bazy. Liczymy iż postaracie się żeby Dowódca miał w czym wybierać. Tak jak Wam mówiłem na zakończeniu w tym roku mieliśmy zgłoszone śmigłowce w barwach bazy ale nie dojechały. Dlatego opis na nagrodzie się nie zgadzał z modelem za który został przyznany. Zmiana ta była suwerenną decyzją Dowódcy Bazy Pana płk pil. Krzysztofa Zwolińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 20 Maja 2018 Share Napisano 20 Maja 2018 Jak zawsze wspaniała impreza. Dziękuję organizatorom, pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 Bardzo dziękuję organizatorom i uczestnikom za stworzenie świetnej imprezy modelarskiej. Co prawda nie udało mi się skorzystać z wszystkich atrakcji festiwalu, ale i bez tego miałem okazję poznać i uścisnąć dłoń kilku wybitnych modelarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 A czy jest jakaś galeria gdzieś? pozdo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 Dziękuję za wspaniałą imprezę. Byłem pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Świetna organizacja , mili gospodarze, a poczęstunek iście królewski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Es Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 A czy jest jakaś galeria gdzieś? pozdo:) Trochę zdjęć jest na naszym profilu na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureliusz76 Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 Combatanci z Chełmży również dziękują za wspaniałą klimatyczna imprezę modelarską. Nasza młodzież była zachwycona z wizyty w bazie śmigłowców, pełnoletni również Super ekstra wszystko przygotowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 A czy jest jakaś galeria gdzieś? pozdo:)Trochę fotek mam i ja: I jeszcze trochę z pikniku śmigłowcowego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 No cóż... było "Pod but"... tak strasznie, że musimy przyjechać za rok ;) Nasza relacja, a w niej też odnośnik do galerii zdjęć: http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php/konkursy/297-12-ikm Pozdrawiamy organizatorów i modelarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Panowie z ISMR podrzućcie jakieś oficjalne wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 25 Maja 2018 Autor Share Napisano 25 Maja 2018 Przepraszam, ale RODO ma priorytet i tylko tym się w tym tygodniu zajmowałem. Bo przed konkursem zapuściłem się w pracy kosztem Konkursu. Dzisiaj będą opublikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ISMR Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Jak obiecałem tak i zrobiłem. WYNIKI 12 IKM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 28 Maja 2018 Share Napisano 28 Maja 2018 Jeszcze trochę ujęć z "Pikniku Śmigłowcowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ISMR Napisano 3 Lipca 2018 Share Napisano 3 Lipca 2018 Doskonały film, gratuluję kunsztu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 4 Lipca 2018 Share Napisano 4 Lipca 2018 A dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi