spiton Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Na szybko, czy mega na szybko-prosto z pudła, X-29 w wersji seryjnej ,-) Pokazuje ten model, nie dla tego, że jest fajnie zlepiony, bo nie jest, tylko dla tego, że to smieszny samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Mój ładniejszy A tak przy okazji kolejnego warsztatu, zrób jakiś dobry opis swoich technik brudzenia, krok po kroku, ze zdjęciami. Bo bardzo mi się podoba weathering w twoim wykonaniu, nawet jeśli jest mocno przesadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Nazwa F-29 jest prawidłowa , nie powinno być X-29 ? Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Fajna maszyna, nawet nie wiedziałem że coś takiego istniało, bardzo podobny do F-20. Trochę nie podobają mi się tygrysie przepalenia na wysokości silników, jak i obicia na zbiornikach paliwa. Ale miło znowu zobaczyć jakiś Twój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Faaajny what if (seryjna wersja przepięknego X-29 nie była nawet planowana, bo wszystkie samoloty "X" są tylko i wyłącznie eksperymentalne, za wyjątkiem X-32/35). Szkoda trochę, że wygląda jak by właśnie przleciał przez kopalnię węgla i potem stał 20 lat w lesie deszczowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Fajna maszyna, nawet nie wiedziałem że coś takiego istniało, bardzo podobny do F-20. Bo nie istniało A przednia część kadłuba X-29 pochodzi z F-5, stąd podobieństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 22 Marca 2018 Share Napisano 22 Marca 2018 Fajny "brudasek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Marca 2018 Autor Share Napisano 22 Marca 2018 To X-29 + belki pod skrzydłami. Samego X-29 nie ruszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Marca 2018 Autor Share Napisano 22 Marca 2018 Mój ładniejszy A tak przy okazji kolejnego warsztatu, zrób jakiś dobry opis swoich technik brudzenia, krok po kroku, ze zdjęciami. Bo bardzo mi się podoba weathering w twoim wykonaniu, nawet jeśli jest mocno przesadzony. OK. Zrobie. Moze to byc fajna zabawa ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Marca 2018 Autor Share Napisano 22 Marca 2018 Fajna maszyna, nawet nie wiedziałem że coś takiego istniało, bardzo podobny do F-20.Trochę nie podobają mi się tygrysie przepalenia na wysokości silników, jak i obicia na zbiornikach paliwa. Ale miło znowu zobaczyć jakiś Twój model. Przepalenia, to eksperyment pod kontem modelu F-100 . Sprawdzałem pewne rzeczy. Wyszło słabo, ale mam już przemyślenia na przyszłość. Obicia na zbiornikach, mimo niezłej metody wyszły faktycznie słabo. Bywało lepiej, ale to złe narzędzie, i niechlujstwo autora. Czyli mnie. A samolot to faktycznie F-20 z innym skrzydłem i usterzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 Wow, faktycznie niezły modelarski żart:) Nie dlatego, że brzydko to wygląda, o nie. Chodzi mi raczej o mix oznaczeń na modelu - z jednej strony US Air Force, z drugiej schemat oznaczeń rodem z US Navy, z trzeciej to malowanie, przepalenia rodem z F-100. Mi się podoba, wyglada jakby ciężką, bojową służbę miał za sobą, albo i w trakcie. ps. moze jeszcze jakąs ufajdaną bombę dasz? To podniesie jego szturmowość Pzdr. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Marca 2018 Autor Share Napisano 23 Marca 2018 Wow, faktycznie niezły modelarski żart:) Nie dlatego, że brzydko to wygląda, o nie. Chodzi mi raczej o mix oznaczeń na modelu - z jednej strony US Air Force, z drugiej schemat oznaczeń rodem z US Navy, z trzeciej to malowanie, przepalenia rodem z F-100. Ha, ha, dokładnie tak. ten napis USAF nalepiłem bo... jest dokładnie tak jak napisałeś ,-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 9 Maja 2018 Share Napisano 9 Maja 2018 Bardzo fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi