chudyhunter Napisano 21 Lipca 2018 Autor Share Napisano 21 Lipca 2018 @chudyhunter-a gdzie zamawiasz flyhawki?Też się noszę z zakupem jakiegoś. Ostatnio wszystko zamawiam na Ebay.com od sprzedawcy auroramodelshop . Tutaj masz link do jego sklepu https://www.ebay.pl/str/auroramodelshop. Od momentu zamówienia zawsze wysyła w ciągu 2-3, a paczka dociera w 14-18 dni. Przynajmniej tak było do tej pory, a to już trzecie zakupy u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 21 Lipca 2018 Share Napisano 21 Lipca 2018 Mam tego Prince of Wales.. z całą dodatkowa drobnica i pokladem. Powiem tak.. zaglądam do tego pudełka co jakiś czas, żeby uwierzyć, że to nie byl sen. Jakość powala na kolana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 21 Lipca 2018 Autor Share Napisano 21 Lipca 2018 Mam tego Prince of Wales.. z całą dodatkowa drobnica i pokladem. Powiem tak.. zaglądam do tego pudełka co jakiś czas, żeby uwierzyć, że to nie byl sen. Jakość powala na kolana! Hehe też liczę na takie doznania Kiedy zamierzasz go ruszyć? Można ruszyć z dwoma warsztatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Lipca 2018 Autor Share Napisano 23 Lipca 2018 Walka z olinowaniem trwa. Na chwilę obecną zostało wykonane olinowanie kominów i zabrałem się za maszty. Zawsze sobie myślę, że będzie to przyjemny etap budowy, ale co się przy tym na wk..denerwuje, to szkoda gadać : Niestety padł mi zasilacz w kompie i fotki zmniejszałem w telefonie, więc może być trochę kiepsko z jakością za co z góry przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 23 Lipca 2018 Share Napisano 23 Lipca 2018 Kurcze, Twoje 700-tki wyglądają ja 350-tki!! Co do Prince'@ to musi poczekać choć kusi strasznie. Czasu mało a przy japonce jeszcze roboty co nie miara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Lipca 2018 Share Napisano 24 Lipca 2018 To już niedługo koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Lipca 2018 Autor Share Napisano 25 Lipca 2018 Hehe, tak na prawdę to 350, tylko grosza takiego dużego daje dla zmyłki bazylms myślę że jeszcze tydzień i będzie skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 25 Lipca 2018 Share Napisano 25 Lipca 2018 Wiem, że łatwiej napisać niż zrobić, ale może dorzuć tam na pokładzie środkowym jakieś plandeki na cus, np szalupę jedną lub dwie.. Poza tym w tych wnękach były tez takie kurtyny jak na zdjęciu. Niesamowicie ożywi to model.. Ale jak nic nie zrobisz też będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Lipca 2018 Autor Share Napisano 25 Lipca 2018 Super_Hans świetny pomysł Spróbować zawsze można. Nigdy nie próbowałem wykonać plandek, ale może się uda Muszę jeszcze przysiąść do fotografii i zobaczyć co jeszcze można dodać z takich drobiazgów o których piszesz. Zastanawiam się też, czy dać załogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lipca 2018 Share Napisano 25 Lipca 2018 Szmaty na łodzich to proponuję z taśmy teflonowej, te tenty mozesz tak samo albo zrobić druciany szkielet i przeciągnąć PVA, zrobi sie błonka z zapadliskiem, testowałem na ogórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Lipca 2018 Autor Share Napisano 25 Lipca 2018 Szydercza Gała yyhyyyyy oołłkkejjjj, w takim razie jadę po taśmę i chyba jeszcze dzisiaj zabiorę się do roboty. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lipca 2018 Share Napisano 25 Lipca 2018 jor łelkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 30 Lipca 2018 Autor Share Napisano 30 Lipca 2018 Olinowanie skończone tak jak chcieliście dodałem plandeki i naprawdę dużo to dało do ogólnego odbioru okrętu. Wielkie dzięki dla Hansa i Gały Na razie wrzucam tylko dwie fotki, ponieważ nadal nie mam kompa i wszystko robię na telefonie. Może w najbliższym tygodniu uda mi się reanimować komputer, ogarnąć aparat i wrzucić galerie i zaległą galerie Richelieu Miłego, krótkiego paCZenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Nie przepadam za Hood'em,ale TO wykonanie modelu jest klasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 "Mein Gott, Es ist ein wunderbares Schiff !!!" cyt. - Otto Ernst Lindemann Czekamy na galerie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Jest git Ale bez śrub nie popłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Podoba mi się i czekam na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi