makinen Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Duński Jeż prawie ukończony (kolejne zdjęcia, to już chyba galeria będzie), więc pora na kolejną ofiarę. Tym razem M1114 z pancerzem Interim Frag 5. Zdjęć referencyjnych kilkanaście mam (dzięki Kubisz), ale będzie to konglomerat dwóch poniższych pojazdów. Jeśli uda mi się zrobić wieżę Clear Gunner Protection Kit, to będę się w miarę trzymał zdjęcia. Z drugiej strony kusi ta rdzewiejąca obudowa. Na 100% użyję osłonę strzelca autorstwa Tomcata28. Zestaw startowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 Zapowiada się (jak zwykle) super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Kwietnia 2018 Share Napisano 11 Kwietnia 2018 BFT będzie jakieś, czy minimalizujesz elektronikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2018 BFT będzie jakieś, czy minimalizujesz elektronikę? Tym razem bez BFT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2018 Humvee jak...humvee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2018 Składa się plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Kwietnia 2018 Share Napisano 24 Kwietnia 2018 Znalazłeś odlewy podczerwieni i anten ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2018 Poskładałem sobie środek wraz z a'la BFT. Teraz kable, kurz itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Maja 2018 Autor Share Napisano 1 Maja 2018 Skrzynka sterowania DUKE I moja w bagażniku Teraz trzeba jeszcze dorobić Remote Control Box i umieścić w pojeździe. BFT, SINCGARS i kable i moje, ale bez kurzu jeszcze Pewnie będzie mała podstawka i tych dwóch jegomościów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio5432 Napisano 1 Maja 2018 Share Napisano 1 Maja 2018 Nieźle, ja nie mam cierpliwości na taką dłubaninę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Maja 2018 Autor Share Napisano 1 Maja 2018 Nieźle, ja nie mam cierpliwości na taką dłubaninę. To ćwicz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2018 To mały postęp. Całość oczywiście poskładana na sucho. Felgi do retuszu tu i ówdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Sierpnia 2018 Share Napisano 1 Sierpnia 2018 Miałeś trochę przestoju. Ta jedna felga ma być czarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2018 Miałeś trochę przestoju. Ta jedna felga ma być czarna? Mam inne atrakcyjne zajęcia, wiec pewnie pełna parą wrócę we wrześniu. Tak- jedna felga ma być czarna. Zdarzały się takie konfiguracje frontowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Września 2018 Autor Share Napisano 27 Września 2018 Wracam do M1114. Próbowałem zrobić tę nowocześniejszą wieżę, ale po przymiarkach papierowo-plastikowych nie byłem zadowolony. Stanęło na hybrydzie oszklonej osłony i rdzawej obudowie wieży GPK. O ile się da, to zamierzam sobie z eksploatacją i brudzeniem "poszaleć", więc wieża dostała już trochę kurzu. Wszystko an sucho, model po sido. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Z jednej strony zadziwia mnie monotonia Twoich prac a z drugiej podziwiam piękno warsztatów. Nie korci Cie czasem by zrobić coś innego? Wiele ciekawych konsytrukcji czeka na ładne wykonanie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Września 2018 Autor Share Napisano 27 Września 2018 Z jednej strony zadziwia mnie monotonia Twoich prac a z drugiej podziwiam piękno warsztatów. Nie korci Cie czasem by zrobić coś innego? Wiele ciekawych konsytrukcji czeka na ładne wykonanie:):) Monotonia to jest przy podwoziu- 60 razy prawie to samo Dalej jest juz inaczej. Miałem kilka skoków w bok- Land Rover, Cougara, MRAP-ATV, Maxx Pro, Mercedes belgijskich specjalistów, teraz Gaz s budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Miałem kilka skoków w bok... I już wkrótce kolejny się szykuje, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Września 2018 Autor Share Napisano 27 Września 2018 Miałem kilka skoków w bok... I już wkrótce kolejny się szykuje, prawda? Bezapelacyjnie!!!!! Ale wcześniej usiądę do jeszcze koszernego młotka, a on zajmie mi duuuuuzo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 Mi tam się ta monotonia podoba. Czekam na te twoje szaleństwa. I już wkrótce kolejny się szykuje, prawda? Mam nadzieję że będzie do wyrwania w Telford. Logicznie by pasowało żeby tam mu premierę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Października 2018 Autor Share Napisano 1 Października 2018 Drzwi poskładane i pomalowane. [/url]IMG_2667 by piotr kawicki [/url]IMG_2684 by piotr kawicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 Fajnie to wygląda. Mój przy tym to golas w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Października 2018 Autor Share Napisano 2 Października 2018 Humvee z kalkami i po washu. Teraz zabawa z kabelkami od wyrzutników granatów, drobnym wyposażeniem i efektami specjalnymi (jeśli mi się udadzą). Zastanawiam się nad przemalowaniem rur na zderzaku na czarno. Całość oczywiście poskładana na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Października 2018 Share Napisano 2 Października 2018 Zdradzisz jak zrobiłeś klamry na kanistry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Października 2018 Autor Share Napisano 2 Października 2018 Zdradzisz jak zrobiłeś klamry na kanistry ? Nie ma co zdradzać. To kanister wraz z podstawą (uchwytem), paskiem troczącym i klamrą. Ot cała tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi