krzychu-onisk Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Obowiązkowo trzeba kupić Nie jestem samobójcą Choć ciekaw jestem ceny tego, Leopold na mojehobby kosztuje 119, a to jakby nie patrzeć jest większe, dużo większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 (edytowane) Piękna Dorcia Widziałem gdzieś w necie relację z budowy Dorki 1:35... Jak gość składał lufę to wyglądało jak by kanalizację remontował... Niestety ja mam za małe mieszkanie na tą skalę Poglądowo na fotce pudło Dorci 1:35 na wersalce: Edytowane 10 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Mogłaby jakaś firma zrobić Dorę w 1:144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Mogłaby jakaś firma zrobić Dorę w 1:144 Robi: tu masz inbox: http://www.missing-lynx.com/reviews/german/dorareviewdh_1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Obowiązkowo trzeba kupić Nie jestem samobójcą Choć ciekaw jestem ceny tego, Leopold na mojehobby kosztuje 119, a to jakby nie patrzeć jest większe, dużo większe Dora w 1:35 w zagranicznych pismach modelarskich jest reklamowana z ceną 400 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Claoodiush dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Pewnie to zainteresuje kilku kolegów - pierwsze zdjęcia Merkavy IV: klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 27 Marca 2010 Autor Share Napisano 27 Marca 2010 Cześć HB zrobiło bardzo miłą niespodziankę - model Land Rover-a w skali 1/35. http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=6494 Powiem wam że pojawia się coraz więcej fajnych pojazdów. Tylko kiedy to wszystko skleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 Z tego co mi wiadomo, ma być 5 wersji LR: - dwie wersje WMIK, - dwie wersje RSOV, - LR Defender 110. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 110 to jest to Polska ŻW będzie obowiązkowo Czad albo Kongo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 To mnie właśnie zastanawiało. Ale skoro jesteś pewien, że to ta sama wersja, to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 http://armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=155762&page=1 Szykuje się kolejna ciekawostka od HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Oczywiście nic nie sugeruję :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Land Rover Wolf WMIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 http://www.hobbyboss.com/82458.htm Mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Znowu powojenne ZOO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Znowu? Chyba w końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 krzychu-onisk niestety ale moderny nadal są mniejszością więc STFU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Znowu powojenne ZOO? Takie komentarze niestety zawsze będą się pojawiać. Podobnie jak równie idiotyczne "jedynie słuszna skala" itp. Cieszmy się, że mamy w sklepach wybór i szanujmy upodobania innych. A zwolennik drugowojennej hitlerowskiej pancerki jest ostatnią osobą, która powinna wybrzydzać widząc jakąś nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 24 Maja 2010 Autor Share Napisano 24 Maja 2010 Znowu powojenne ZOO? A zwolennik drugowojennej hitlerowskiej pancerki jest ostatnią osobą, która powinna wybrzydzać widząc jakąś nowość. Kubisz masz świętą racje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Pożartować nie dadzą no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 Miłośnicy WP się ucieszą: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=160849&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 Miłośnicy WP się ucieszą: Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk!!!!!! To będzie wielki dzień jak to wypuszczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 W końcu...to może i ktoś się pokusi o zrobienie naszego Rośka w 1:35. Liczyłem na Trumpka, ale może być i Hobby Boss. Czekam czym nas jeszcze chinole zaskoczą, mmmm, może Stara 266, albo WZT-2. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 Wreszcie Ciekawe tylko ile sobie za to zażyczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi