chudyhunter Napisano 2 Sierpnia 2018 Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Witam. Fotki robione telefonem, ale mam nadzieję, że coś na nich widać W tym przypadku jakość nadrabiam ilością Jeśli ktoś nie obserwował warsztatu, to przypomnę, że model dostałem w pewnym stopniu sklejony i pomalowany. Całość została rozklejona, wymoczona w krecie i model otrzymał drugie życie. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 2 Sierpnia 2018 Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Śledziłem ten warsztat od połowy... Jak zobaczyłem co tu się wyczyniało i przy użyciu jakich technik, a przede wszystkim jaki jest finał, to już śledzę każdy następny Twój warsztat dokładnie od początku. Excellemment chasseur_maigre!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 2 Sierpnia 2018 Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Szkoda że nie Dunkerque. Dobrze że 700set. Źle że telefonem. Fajna woda. Przesada z tą czarną watą cukrową. Widać że ktoś ważny wizytuje Ryśka. Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki. Więc podoba się ten statek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2018 A taka jeszcze jedna fotka z balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Sierpnia 2018 Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 3 Sierpnia 2018 Share Napisano 3 Sierpnia 2018 Fajny dym z komina! Całość mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 3 Sierpnia 2018 Share Napisano 3 Sierpnia 2018 Pięknie Zegarmistrzowska robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Sierpnia 2018 Share Napisano 3 Sierpnia 2018 Statek fajny, zdjęcia ciulowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2018 Statek fajny, zdjęcia ciulowe Zdjęcia ciulowe? Ciulowe?? Aaa spadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Sierpnia 2018 Share Napisano 4 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 11 Sierpnia 2018 Share Napisano 11 Sierpnia 2018 Zrób Rysiowi zdjęcia czymś bardzie zaawansowanym od kalkulatora ;-) Z tego co widać a widać nie wiele może to być całkiem fajny ulepek ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Sierpnia 2018 Share Napisano 11 Sierpnia 2018 Bardzo fajny model, świetny podstawek !! foty,.... sa jakie sa. Moga być, ale nie wykorzystują potencjału modelu i podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2018 Ehhh no dobra postaram się coś pożyczyć i zrobię nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 31 Sierpnia 2018 Share Napisano 31 Sierpnia 2018 Piękny! Mi się tam wata podoba! Widać, że dio przemyślana w każdym detalu, ale z robieniem zdjęć widzę masz taki sam problem, jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 piękny jest.... graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 21 Października 2018 Share Napisano 21 Października 2018 A taka jeszcze jedna fotka z balkonu Piekne ujecie , zajefajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi