chudyhunter Napisano 2 Sierpnia 2018 Napisano 2 Sierpnia 2018 Witam. Fotki robione telefonem, ale mam nadzieję, że coś na nich widać W tym przypadku jakość nadrabiam ilością Jeśli ktoś nie obserwował warsztatu, to przypomnę, że model dostałem w pewnym stopniu sklejony i pomalowany. Całość została rozklejona, wymoczona w krecie i model otrzymał drugie życie. Miłego oglądania Cytuj
Super_Hans Napisano 2 Sierpnia 2018 Napisano 2 Sierpnia 2018 Śledziłem ten warsztat od połowy... Jak zobaczyłem co tu się wyczyniało i przy użyciu jakich technik, a przede wszystkim jaki jest finał, to już śledzę każdy następny Twój warsztat dokładnie od początku. Excellemment chasseur_maigre!!! Cytuj
zloty Napisano 2 Sierpnia 2018 Napisano 2 Sierpnia 2018 Szkoda że nie Dunkerque. Dobrze że 700set. Źle że telefonem. Fajna woda. Przesada z tą czarną watą cukrową. Widać że ktoś ważny wizytuje Ryśka. Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki. Więc podoba się ten statek. Cytuj
chudyhunter Napisano 2 Sierpnia 2018 Autor Napisano 2 Sierpnia 2018 A taka jeszcze jedna fotka z balkonu Cytuj
enten Napisano 3 Sierpnia 2018 Napisano 3 Sierpnia 2018 Fajny dym z komina! Całość mi się podoba. Cytuj
chudyhunter Napisano 3 Sierpnia 2018 Autor Napisano 3 Sierpnia 2018 Statek fajny, zdjęcia ciulowe Zdjęcia ciulowe? Ciulowe?? Aaa spadaj Cytuj
witek@ Napisano 11 Sierpnia 2018 Napisano 11 Sierpnia 2018 Zrób Rysiowi zdjęcia czymś bardzie zaawansowanym od kalkulatora ;-) Z tego co widać a widać nie wiele może to być całkiem fajny ulepek ;-P Cytuj
spiton Napisano 11 Sierpnia 2018 Napisano 11 Sierpnia 2018 Bardzo fajny model, świetny podstawek !! foty,.... sa jakie sa. Moga być, ale nie wykorzystują potencjału modelu i podstawki. Cytuj
chudyhunter Napisano 12 Sierpnia 2018 Autor Napisano 12 Sierpnia 2018 Ehhh no dobra postaram się coś pożyczyć i zrobię nowe fotki Cytuj
Voyteque Napisano 31 Sierpnia 2018 Napisano 31 Sierpnia 2018 Piękny! Mi się tam wata podoba! Widać, że dio przemyślana w każdym detalu, ale z robieniem zdjęć widzę masz taki sam problem, jak ja Cytuj
Evildead Napisano 21 Października 2018 Napisano 21 Października 2018 A taka jeszcze jedna fotka z balkonu Piekne ujecie , zajefajny model Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi