Coppercat Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Przedstawiam galerię modelu Supry, którą jeździł Paul Walker w F&F I. Starałem się wykonać model możliwie wiernie. Model ma pełne oświetlenie (działa tylko z podstawką). Będzie prezentowany w komplecie z modelem kultowego silnika 2JZ. Jeżeli kogoś interesują szczegóły, proszę pytać. Ja się ograniczam do fotek. Edytowane 20 Maja 2021 przez Coppercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Sierpnia 2018 Share Napisano 10 Sierpnia 2018 Zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Sierpnia 2018 Share Napisano 10 Sierpnia 2018 Jestem wielkim fanem tej produkcji, tak że masz plus na wejściu. Wykonanie świetne, do tego podstawka i elektronika - szacun za całość i koncept..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Sierpnia 2018 Share Napisano 10 Sierpnia 2018 Model super. Ale czy rura wydechowa nie powinna mieć jakiejś "głębi" ? - patrz zdjęcie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 10 Sierpnia 2018 Share Napisano 10 Sierpnia 2018 Coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 10 Sierpnia 2018 Super Moderator Share Napisano 10 Sierpnia 2018 Ogólnie wypas ale własnie ta rura... wielkość wiadra a dziury niet... wiertło w dłoń i do roboty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 11 Sierpnia 2018 Share Napisano 11 Sierpnia 2018 Super wszystko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 11 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2018 Ogólnie wypas ale własnie ta rura... wielkość wiadra a dziury niet... wiertło w dłoń i do roboty ;) Sęk w tym, że nie dam rady rozwiercić rury :-( Odlew jest tak zrobiony, że rozleci się przy próbie wiercenia. Myślałem żeby coś tam wkleić czarnego (siateczka, folia, chusteczka ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Sierpnia 2018 Share Napisano 11 Sierpnia 2018 No i brak tablicy rejestracyjnej z tyłu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 11 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2018 No i brak tablicy rejestracyjnej z tyłu.. To pewnie dlatego, że tablic robić nie umiem i nie lubię W F250GTO też nie zrobiłem...... teraz mi się przypomniało (a model był już na kilku wystawach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 15 Sierpnia 2018 Share Napisano 15 Sierpnia 2018 Super. Więcej swiecących zdjęć poproszę. Światła itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 18 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) Fotki z pomalowanymi przez Stasia Jabłońskiego figurkami. Edytowane 20 Maja 2021 przez Coppercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 18 Sierpnia 2018 Share Napisano 18 Sierpnia 2018 Figurki piękne. Nie chcę kadzić, ale zatkało mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Sierpnia 2018 Share Napisano 18 Sierpnia 2018 Brian O'Conner - mega rewelka, reszta też świetnie pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 Vin Diesel wygląda jak nazistowiec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 wow..... 2 x wow chwila gdzie moja szczęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 Model piękny! Gratulacje! Ale te fotki do Galerii???!!! Dramat Przy Twoim poziomie? Przepraszam za uwagę, ale mam takie niestety skrzywienie. Bryka zasługuje na poświęcenie nieco uwagi i ciut minimalnego wysiłku by zaprezentować ją jak najlepiej. Prostymi środkami i nawet fotografując telefonem można uzyskać dobre efekty. A tak wysiłek i włożona praca blednie bo zdjęcia zrobione kapciem Bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 27 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Druga przymiarka do galerii. Wydech poprawiony, podstawka dopracowana. Podstawka i figurki. I troszkę szczegółów. Edytowane 20 Maja 2021 przez Coppercat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtosDK Napisano 13 Września 2018 Share Napisano 13 Września 2018 łoł jeden z najlepszych projektów jakie widziałem super pomysłowość i ogrom włożonej pracy... podziwiam !!!! nawet zegary podświetlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 3 Października 2018 Share Napisano 3 Października 2018 Rewelacja ogrom pracy ale na żywo lakier zbyt jasny jak na moje. Mimo to gratulacje świetnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 3 Października 2018 Autor Share Napisano 3 Października 2018 Lakier dedykowany (Zero Paints). Żeby ocenić, trzeba by zobaczyć oryginał "na żywo" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Jacku, nareszcie zrobiłeś fajne zdjęcia figurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi