DamianosPL Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Unbox: Stan Prac | \ / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 27 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Stan Prac: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Myślę, że niejednemu koledze tutaj łezka się zakręci w oku.. Dla mnie np. to podróż na przełom lat 80/90 Osobiście jestem fanem Twoich warsztatów z działu lotniczego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 28 Sierpnia 2018 Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Myślę, że niejednemu koledze tutaj łezka się zakręci w oku.. Dla mnie np. to podróż na przełom lat 80/90 Osobiście jestem fanem Twoich warsztatów z działu lotniczego! xD koledze fanklub rośnie:) chyba trza się zapisać bo kolega uparcie forsuje nowy styl ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 28 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Osobiście jestem fanem Twoich warsztatów z działu lotniczego! Dziękuje Stan na dzisiejszy. I mam pytanie jakim kolorem zrobić dół kadłuba bo w instrukcji pisze 50% black + 50% red. To jaki kolor wyjdzie? Reddish brown? Edit stery są kolorem dark grey i jedna warstwa(bedzie druga) bo nie pisało nic w instrkucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Sierpnia 2018 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2018 W instrukcji nie będzie pisało, ile ty masz położyć warstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 28 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2018 W instrukcji nie będzie pisało, ile ty masz położyć warstw. Chodziło mi jaki kolor a nie ile warst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Sierpnia 2018 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2018 W instrukcji jest wyraznie napisane w jakim stery są kolorze. Kolor to: "1" flat red 50% + "4" flat black 50% I wg. instrukcji stery są w takim kolorze jak dolna część kadłuba. Jeżeli pomyliłem nazwę to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 28 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2018 W instrukcji jest wyraznie napisane w jakim stery są kolorze. Kolor to: "1" flat red 50% + "4" flat black 50% I wg. instrukcji stery są w takim kolorze jak dolna część kadłuba. Jeżeli pomyliłem nazwę to przepraszam. Nie zgodze sie z tobą z tym kolorem sterów bo nie jest napisane. Tylko wirniki są napisane 10 Gold : A dół kadłuba sobie ułatwie bez mieszania farby i dam ciemno brązowy: Edit jednak mój bład cały dolny kadłub 1+4 przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Sierpnia 2018 Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Jest fun, i to dosłownie. Musiałem, bo czasami człowiek musi, inaczej się udusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 29 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2018 Stan dzisiejszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Sierpnia 2018 Share Napisano 29 Sierpnia 2018 miSZCZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 30 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Stan na dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 31 Sierpnia 2018 Share Napisano 31 Sierpnia 2018 WTF?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 31 Sierpnia 2018 Share Napisano 31 Sierpnia 2018 Voyteque! A kysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Jest SZMOC!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 A nie łatwiej byłoby pomalować najpierw duże powierzchnie a potem malować i doklejać detale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Fixer, nie wziąłeś pod uwagę jednej rzeczy.. Może się mylę.. ale szarość plastiku czasem tak bardzo przypomina docelowy odcień farby, że.. No! Ponimayet? No chyba, że się mylę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 21 Listopada 2018 Autor Share Napisano 21 Listopada 2018 (edytowane) Wstawiam zaległe zdjecia z dnia 19 wrzesnia 2018 Wkrótce wiecej zdjec i wiecej modeli ale nvm kiedy bo nie chce mi sie w tym momecie. Modele w przyszłosci jakby kogos interesowało: M1A1 Abrams 1:72 Italeri Gulfwar AH-1W SuperCobra 1:72 Italeri Gulfwar T-62 1:72 Italeri Gulfwar Mi-25 Mind D 1:72 Italeri Gulfwar Missiles patriot 1:48 heller LAV-25 Piranha 1:35 Italeri Gulfwar Patriot Controller 1:48 F-16A 1:72 Revell Sea Harrier FRS mk1 1:72 revell kontynuacja M998 Command Vehicle 1:35 Italeri LKW 10t. mil gl (8x8 Truck) 1:72 Revell Mig-27 Flogger-D 1:72 Academy I Wszystkie Czołgi z gry War Thunder Edytowane 21 Listopada 2018 przez DamianosPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 DamianosPL - dwie drobne rady przed sklejaniem następnego okrętu: 1.staranniej przygotowuj elementy przed sklejeniem, bo w wielu miejscach zostały niewyszlifowane szwy, koślawe krawędzie, resztki ramek z niestarannego wycinania itd. 2.dużo lepiej wychodzi malowanie gdy kładziesz 2-3 cienkie warstwy niż jedną grubą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 22 Listopada 2018 Share Napisano 22 Listopada 2018 Dywan idealnie pasuje do pokładu nawet malowanie lini technicznych niczego sobie. Tak poważnie to wstaw trochę lepszych zdjęć bo te nie są ostre, a jak już to ostrośćnie łapie tam gdzie nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi