Grzegorz Grabowski Napisano 19 Listopada 2018 Share Napisano 19 Listopada 2018 4 godziny temu, Michal_G napisał: Fajnie wychodzi! Dobrze że bez beczek na tylnym pancerzu, jakoś T-XX i pochodne bardziej bojowo bez nich wyglądają. Od zawsze to powtarzałem. Fajny Twardziel, mimo że taki malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Listopada 2018 Share Napisano 19 Listopada 2018 twardziel jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 19 Listopada 2018 Share Napisano 19 Listopada 2018 Mam pytanko: jak robiłeś wyrzutnie granatów dymnych, ale nie podstawę tylko same granat?. Na pewno nie było ich w zestawie tyle i nie takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 19 Listopada 2018 Autor Share Napisano 19 Listopada 2018 W konwersji są żywiczne. Natomiast mi się one nie podobałby i wykorzystałem z zestawu Revella. Ze względu na na ilość grantów musiałem zabrać z dwóch pudełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 25 Listopada 2018 Autor Share Napisano 25 Listopada 2018 Ostatnie prace przed washem i brudzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 25 Listopada 2018 Share Napisano 25 Listopada 2018 No jak dla mnie super , no i czekam na finalną galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 25 Listopada 2018 Share Napisano 25 Listopada 2018 Detal super. Może tylko belka do wyciągania z błota zbyt idealnie okrągła w przekroju. Ale to kilka ruchów pilnikiem tylko żeby ją troszkę zniekształcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Listopada 2018 Share Napisano 25 Listopada 2018 3 godziny temu, Michal_G napisał: Detal super. Może tylko belka do wyciągania z błota zbyt idealnie okrągła w przekroju. Ale to kilka ruchów pilnikiem tylko żeby ją troszkę zniekształcić. A ja się nie zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 25 Listopada 2018 Share Napisano 25 Listopada 2018 Detal niesamowity, piękna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 26 Listopada 2018 Share Napisano 26 Listopada 2018 Tomku dzięki za super zdjęcia belek do wyciągania z błota. Rzeczywiście przekrój idealnie okrągły. Jak się człowiek przyzwyczai do zdjęć drugowojennych pojazdów to odruchowo zakłada że do dzisiaj belki są podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi