Solo Napisano 31 Lipca 2019 Autor Share Napisano 31 Lipca 2019 Jest już cena P-38: https://www.mojehobby.pl/products/Lockheed-P-38-F-G-Lightning.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grumpy Napisano 31 Lipca 2019 Share Napisano 31 Lipca 2019 W Marioli taniej: https://www.martola.com.pl/pl307/produkty84074/p_38_f_g_lightning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dide Napisano 1 Sierpnia 2019 Share Napisano 1 Sierpnia 2019 Może i jest ale cena jak za 1/48 - a nie jest to duży model jak F-14 jest jak na mój gust sporo za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Model sporo mniejszy od F-16 Tamki, za to dużo droższy. EDIT: a jednak odwrotnie, co mnie zaskakuje. Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) GWH zapowiada nową wersję Su-35, z dołożonym uzbrojeniem AG: Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 6 Sierpnia 2019 Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Ja tam bardziej czekam na to: I to co jest między tym Flankerem a Fullbackiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2019 Modele KH warto kupować wyłącznie dla grafiki na pudełkach. Ja poczekam na GWH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 6 Sierpnia 2019 Share Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Ludzie kleją i wychodzą im ładne ulepki. Z resztą na dniach biorę się za Su-35 to sam się przekonam. Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Tap-chan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Z każdego zestawu można zrobić piękny model. Z zestawów KH jest to niezbyt przyjemne. Ja swego czasu lubiłem zestawy KH, dopóki nie zmierzyłem się z ich Jaguarem. Po tym starciu zacząłem się pozbywać wszystkich zestawów tej firmy, no chyba że nikt inny nie robił danego modelu. I więcej już niczego od nich raczej nie kupię. Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 7 Sierpnia 2019 Share Napisano 7 Sierpnia 2019 Czyli skreślasz firmę po jakimś gniocie? Nie twierdzę, że są bliscy jakości Tamki, ale Italeri to to też nie jest. Inna sprawa to gotowość GWH do zrobienia tego modelu. Kiedy wydany był pierwszy ich MiG-29, a kiedy wypuścili MiG-29UB? Wersji UB na rynku brak, czasem da się dorwać Academy z drugiej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2019 35 minut temu, Tap-chan napisał: Czyli skreślasz firmę po jakimś gniocie? Jak wspomniałem byłem i w sumie wciąż jestem w posiadaniu kilku gniotów tego producenta. Dla mnie HK to firma podchodząca z arogancją do klienta: ich zestawy nie tylko bywają kiepsko spasowane, ale do tego naszpikowane błędami merytorycznymi, do tego dochodzi zwykłe niechlujstwo. Warto wspomnieć ich F-35C i fotel zestawowy który nie mieści się w kokpicie. Może i ich Su-35 jest całkiem ładnym zestawem i zdaje się dość przyzwoicie spasowanym, ale gdy mogę wybrać model innej marki, to go wybieram. KH tylko w ostateczności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2019 Według ScaleMates Bronco zapowiedział F-86 Sabre, całkowicie new tool: https://www.scalemates.com/kits/bronco-fb4011-f-86f-30-sabre--1236227 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 10 Sierpnia 2019 Share Napisano 10 Sierpnia 2019 Ponoć P-40 Bronco to też gniot. Nie skreśliłeś jeszcze tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dide Napisano 12 Sierpnia 2019 Share Napisano 12 Sierpnia 2019 Dodoatkowo AMK zapowiedział komplet uzbrojenia tez juz wysyłane do dystrybutorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESEM Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 1/48 - PZL I-22 Iryda resin kit by LukGraph - schemes+test parts - release September-October 2019 Nie wiem czy było ale w razie co od przybytku głowa nie boli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 Skąd to info i gdzie będzie do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESEM Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 To info Britmodeller . Pierwszy wers to link do strony ale coś nie zafungowało mi i się nie otwiera. Musisz kopiować. Jeszcze kilka fajnych rzeczy ( N.p. Mig-21 MF Fshbed z Edka w 1/72 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 2 godziny temu, ESEM napisał: 1/48 - PZL I-22 Iryda resin kit by LukGraph - schemes+test parts - release September-October 2019 Nie wiem czy było ale w razie co od przybytku głowa nie boli . Wiadomość sprawdzona i potwierdzona. Więcej informacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 iryda 350-400PLN to tak jakby ktoś pytał za ile 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 Czyli jak na żywicę cena bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 Jak patrze na ten nos to mnie skręca no chyba ze w oryginale tez taka niesymetryczna, ale bardziej to wygląda jak 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 21 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Aż chce się spytać: a kiedy zrobicie polskiego?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 22 Sierpnia 2019 Share Napisano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) Meng wydal chyba zdaje się też swego czasu wersje dla australijskich sił powietrznych, ale chyba słabo osiągalny. Trafiles Solo gdzieśinfo czym ten holenderski w kartonie, o ile w ogóle, się różni w środku od wersji zwykłej? To jakis new tool, czy jak? Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez Mates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2019 24 minuty temu, Mates napisał: Trafiles Solo gdzieśinfo czym ten holenderski w kartonie, o ile w ogóle, się różni w środku od wersji zwykłej? To jakis new tool, czy jak? No nie, to po prostu ten sam model z nowymi kalkomaniami, dokładnie tak samo jak było z wersją japońską i australijską. Ciekawe czy wydadzą wersję norweską z zasobnikiem na spadochron i żyda, ale ten ostatni to chyba zewnętrznie niczym nie różni się od wersji amerykańskiej. A w ogóle to już byłby czas na F-35B... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2019 Dla tych którzy nie zdążyli kupić Chattanooga Choo Choo (zestaw ma już status discontinued na stronie Eduarda), ostatnie egzemplarze przyjechały do MojeHobby: https://www.mojehobby.pl/products/Chattanooga-Choo-Choo-P-51D-Limited-Edition.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi