Wittman84 Napisano 20 Listopada 2018 Share Napisano 20 Listopada 2018 Takie cuś....:D https://www.martola.com.pl/pl629/produkty80378/zuk_a15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 20 Listopada 2018 Share Napisano 20 Listopada 2018 Rewelacja, już go widzę czerwonego z kogutami... Teraz ładny zestaw kalek: straż, pogotowie itp. i będzie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 20 Listopada 2018 Share Napisano 20 Listopada 2018 To wstyd żeby Madziarzy robili polskiego Żuka , co już polskich firm nie ma ;). Straż tak , ale pogotowie to tylko Nyski, Milicja tak samo , a z kogutami to jeszcze może być pogotowie gazowe :) Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 21 Listopada 2018 Share Napisano 21 Listopada 2018 drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Listopada 2018 Share Napisano 21 Listopada 2018 Taniej już było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Listopada 2018 Share Napisano 21 Listopada 2018 (edytowane) 23 godziny temu, Adams M1A1 napisał: Straż tak , ale pogotowie to tylko Nyski, Milicja tak samo , a z kogutami to jeszcze może być pogotowie gazowe Pozdr. A. No wiesz, sporadyczne przypadki, ale jednak były Mnie bardziej cieszy skala 1:72 https://www.martola.com.pl/pl630/produkty80379/zuk_a15 Edytowane 21 Listopada 2018 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Listopada 2018 Share Napisano 21 Listopada 2018 Dziękuję Grześ - pokazałeś zdjęcia niedowiarkom..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 21 Listopada 2018 Share Napisano 21 Listopada 2018 A gdzie zdjęcia z epoki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Grudnia 2018 Share Napisano 2 Grudnia 2018 A może zomowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 (edytowane) Do mnie akurat malowanie "współczesne" przez jednostki OSP, gdzie każdy ":bip: na swój strój" zupełnie do mnie nie przemawia. Jeśli chodzi o oznakowanie pojazdów Strażackich, to są na to odpowiednie regulaminy - wersja choinkowa z OSP Zagacie jest najlepszym przykładem ich łamania i idącego dalej karykatrualizmu i profanacji wozów; biało-czerwone felgi, biała maska z napisem "Samochód ratowniczy" na ŻUKU, zwisające z przodu łańcuchy... Masakra... Już ten ostatni złomek wygląda normalniej... Edytowane 28 Lutego 2019 przez mandrivecs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 37 minut temu, mandrivecs napisał: OSP Zagacie Kurcze, w pierwszej chwili pomyślałem, że napisałeś jakąś nazwę typu "Kozia Wólka", a tu patrzę na zdjęcie i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 (edytowane) Można też wykonać w takich barwach rolniczych i bynajmniej nie jest to jednostkowe malowanie . Lub wersja piekarnicza Edytowane 28 Lutego 2019 przez Andrzej Godlewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 2 Kwietnia 2019 Share Napisano 2 Kwietnia 2019 Ja się cieszę że będzie w 1:72, niestety ta wersja nie była nigdy używana w pogotowiu. Ale taka Nysa 522 to by dopiero była atrakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 W dniu 2.04.2019 o 22:38, kret69 napisał: Ja się cieszę że będzie w 1:72, niestety ta wersja nie była nigdy używana w pogotowiu. Ale taka Nysa 522 to by dopiero była atrakcja. Zgadzam się z Tobą .Jestem stary koń i wiele Żuków w swoim życiu widziałem i żaden nie był karetką czy inną milicją .Nysa tak,tu możliwości było by wiele bo i karetka i Milicja(zwykła i więźniarka) i Służba Więzienna i WOP i wiele wiele innych .Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 A tymczasem można dokupić żywiczne kółka do Żuka znów z firmy FPW Akcesoria do ŻUKów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi