Xmen Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Witam serdecznie.Miałem już w tym roku nic nie pokazywać ale udało się skończyć tego oto Meśka.Zostałem zresztą zmotywowany odpowiednio..Zainteresowane osoby wiedzą o co chodzi.Model firmy Eduard z serii Weekendowej.Dodałem tylko pasy w kabinie.Kalkomanie zestawowe i z publikacji Kagero.Wash AK Neutral Grey a cieniowanie tym razem w formie eksperymentu zrobione brązem.Nie wiem jeszcze czy założę zbiorniki ale chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Czysto, schludnie i delikatnie znaczy bardzo ładnie 2 godziny temu, Xmen napisał: Nie wiem jeszcze czy założę zbiorniki ale chyba tak No nie wiem , Może wyglądać zbyt "ciężko", a tak to prawdziwy myśliwy 2 godziny temu, Xmen napisał: Zostałem zresztą zmotywowany odpowiednio. Proponuję sprawę zgłosić dzielnicowemu, niech się łobuzem zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Ladnie, równiótko pomalowana szklarnia. Podoba mi się! Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2018 Dzięki panowie że się podoba.Aż się zarumieniłem .Dzielnicowy powiedział że tak daleko jeździć nie będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Grudnia 2018 Share Napisano 9 Grudnia 2018 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Bardzo fajnie wyszedł. Też wkrótce przede mną, w malowaniu nocnym. Po FW Eduarda miałem bardzo miłe wrażenia ze sklejania, zakładam, że w przypadku Bf 110 też tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2018 (edytowane) 15 minut temu, GreGG24 napisał: Po FW Eduarda miałem bardzo miłe wrażenia ze sklejania, zakładam, że w przypadku Bf 110 też tak będzie. Dzięki.Trochę więcej pracy niż przy FW kolegę czeka.Największą uwagę trzeba zwrócić na montaż przodu kadłuba i gondoli silnikowych.Bez szpachlowania się nie obejdzie.Do szklarni warto mieć maski.Wedlug mnie to wina poszatkowania modelu . Słyszałem narzekania na ten model mi jednak tak się spodobał że kupiłem dwa następne.Zatem czekam na galerię. Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 Mnie również się podoba, a zbiorników nie podwieszałbym tak się lepiej prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2018 Dobra.Przekonaliście mnie.Będzie bez zbiorników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi