Jump to content

Messerchmitt Bf-110 G2 Eduard 1:72

Xmen
 Share

Recommended Posts

Witam serdecznie.Miałem już w tym roku nic nie pokazywać ale udało się skończyć tego oto Meśka.Zostałem zresztą zmotywowany odpowiednio.:wpier:.Zainteresowane osoby wiedzą o co chodzi:mrgreen:.Model firmy Eduard z serii Weekendowej.Dodałem tylko pasy w kabinie.Kalkomanie zestawowe i z publikacji Kagero.Wash AK Neutral Grey a cieniowanie tym razem w formie eksperymentu zrobione brązem.Nie wiem jeszcze czy założę zbiorniki ale chyba tak.
UfuBqQTl.jpgujncwojl.jpgqwWe5cfl.jpgQSEGbuOl.jpgzENzX6il.jpgA3gU3ITl.jpg

Czysto, schludnie i delikatnie znaczy bardzo ładnie :piwo:

2 godziny temu, Xmen napisał:

Nie wiem jeszcze czy założę zbiorniki ale chyba tak

No nie wiem:hmmm: , Może wyglądać zbyt "ciężko", a tak to prawdziwy myśliwy

2 godziny temu, Xmen napisał:

Zostałem zresztą zmotywowany odpowiednio.

Proponuję sprawę zgłosić dzielnicowemu, niech się łobuzem zajmie :mrgreen:

Bardzo fajnie wyszedł. Też wkrótce przede mną, w malowaniu nocnym. Po FW Eduarda miałem bardzo miłe wrażenia ze sklejania, zakładam, że w przypadku Bf 110 też tak będzie.

15 minut temu, GreGG24 napisał:

Po FW Eduarda miałem bardzo miłe wrażenia ze sklejania, zakładam, że w przypadku Bf 110 też tak będzie.

Dzięki.Trochę więcej pracy niż przy FW kolegę czeka.Największą uwagę trzeba zwrócić na montaż przodu kadłuba i gondoli silnikowych.Bez szpachlowania się nie obejdzie.Do szklarni warto mieć maski.Wedlug mnie to wina poszatkowania modelu . Słyszałem narzekania na ten model mi jednak tak się spodobał że kupiłem dwa następne.Zatem czekam na galerię.

Edited by Xmen
  • Like 1