Szydercza Gała Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 Pokaż co wyszło, zazwyczaj od razu widać co się spier.....o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 RufowOM wystrugałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Kolejne takie tam mazaje, teraz przede mną woda i piana by pierwsze morze było gotowe. Edytowane 10 Czerwca 2019 przez Bartosz.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 Nooo i milusio, teraz gęstego ze dwie warstwy, watka, a potem rzadkie. Tylko proponowałbym kadłub zeszmacić na gotowo, poki masz łatwy dostęp, zanim go wkleisz w podstawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 łał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Czerwca 2019 Share Napisano 11 Czerwca 2019 Takie tam różne, jeszcze anteny TV Polonii trza postawić na dalocelowniku i zrobić trójkąciki No i Fajnmoldowy pom-pom, słabe jest to ze na obrazku na pudełku sOM poręcze, a w pudełku ni ma.... Tak wienc pomyślałem sobie ZA CESARSTFO i Gott Mit Uns!!!!!! i już sOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 13 Czerwca 2019 Share Napisano 13 Czerwca 2019 No i teraz nie wypada nie zrobić poręczy na pom pomie U mnie można powiedzieć że rufowa nadbudówka oddana pod malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 Trzeba przyznać, że robi wrażenie. 4 calowka to wiadomo.. Flyhawk sie spisał. Ale maszcik to miszCzostwo. Z czego tą cienkOm poprzeczke zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 Jest Byczo Bartku, teraz maluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 Poprzeczka kupna to uniwersalny zestaw masztów i reji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 To któryś z tych Masterowych zestawów? Ty masz chłopie łeb, przecież ja mam te zestawy, do Dantona się te malutkie nie przydadzą ale do huncisza może .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 Dokładnie ten zestaw : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 Oojjj chopy, ostro przeginacie z tą precyzją i ilością dodatków... Tak trzymać! Elegancka robota Bartoszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 No teraz to bez poręczy nie mógł bym się na mieście pokazać, tak więc tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 Ja teSZ już mam armatki, całkiem sprytne sOM te chińczyki a tu z zestawowOM armatkOM, co se na niej robienie blastbaga ćFiczyłem... A jak tam w innych miastach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Czerwca 2019 Share Napisano 18 Czerwca 2019 Ładne te armatki! Teraz sam żałuję, że ich nie kupiłem. A w innych miastach szaleją i strasznie eksploatują te okręty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Czerwca 2019 Share Napisano 18 Czerwca 2019 Jest MOC, czapki z gUF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 18 Czerwca 2019 Share Napisano 18 Czerwca 2019 chudyhunter- świetne zdjęcia. Moc minimalizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 Spracowany jest ten Kujawiak do bólu.. Zaszalałeś. Ale za to jak to jest wymalowane! Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 Jak widać Kujawiaczek wcale taki czysty nie był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 I kiedy on się zdążył tak ubrudzic ? Świetnie wymalowany wygląda jak wciągnięty z tej fotografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 takie małe foto moto Jak widać, gdy się przerobi fotkę na czarno-białą i zestawi z oryginałem, to wychodzi na to, że model wcale taki zdewastowany nie jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 Oo, a tu wskoczył do fotografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 Sceptycy powiedzą że przesadzony jest efekt cieniowania. Navigowcy że w ogóle jest źle i nie nadaje się do konkursu.. Moje zdanie znasz. Uważam że Twój kadłub to kwintesencja modelarstwa redukcyjnego. W tej skali (zaglądającym tu pierwszy raz warto przypomnieć że model ma długość 12 cm) osiągnąleś taki efekt, że dolne zdjęcie na pierwszy rzut oka wygląda na oryginał... Co mogę powiedzieć.. Szacun! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 Muszę przyznać, że niesamowite efekty tu osiągacie, czapki z głów. Kusi samemu coś w tej kwestii ruszyć, ale strach bo to by była prowizorka w porównaniu z tym co Tu macie. A tak nieśmiało zaproponuję... Może warto podmienić delikatnie nazwę tematu (ogólnie, na Polskie niszczyciele eskortowe?), aby jeszcze ktoś z naszym Garlandem też wyskoczył? Jeśli brak chętnych to nie było tematu, a jak coś, to może akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi