Markuz Napisano 27 Czerwca 2019 Share Napisano 27 Czerwca 2019 Model rewelacja. Zawsze nie mogę wyjść z podziwu dla modelarzy robiących takie cuda w tej skali. Gratuluję nagród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 15 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Dziękuję za dobre słowa. Trochę mnie tu nie było (życie, wakacje, praca itd.). Teraz powoli zmierzam do końca. Specjalnie dla Grzesia piaskownica - na razie wygląda tak, będzie jeszcze trochę zieleni i co mi tam do głowy przyjdzie. Kraz się chyba zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Nosz kurna, wiedziałem Andrzeju, że szykujesz coś ekstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 14 Września 2019 Autor Share Napisano 14 Września 2019 Tak na szybko jak to wygląda na teraz. Brakuje jeszcze drobiazgów i ludzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 14 Września 2019 Autor Share Napisano 14 Września 2019 I jeszcze jedna fotka. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 Poprosze o wiecej fotek, jest bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 14 Września 2019 Autor Share Napisano 14 Września 2019 Chwilowo z fotkami jest kłopot - najpierw model i jeszcze parę spraw, które chcę do Bielska Białej zakończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 Kopara opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 22 Września 2019 Autor Share Napisano 22 Września 2019 Zdążyć na Bielsko.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Andrzeju, miałbym taką propozycję abyś zrobił kilka scenek z poszczególnych etapów wydobywania czołgu. W roli głównej oczywiście kopara KrAZ Uznajmy, że ta dioramka, którą kończysz jest pierwsza. Dobry pomysł, nie? A ludziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Jest super, mam tylko jedną wątpliwość. Wrak jest praktycznie dookoła „obłożony” kamieniami i to dużej wielkości. Kiedy koparka wyciąga coś z ziemi to z łyżki, chyba tyle kamieni nie wylatuje, tudzież trudno by przyjąć, że sam czołg został tymi kamieniami jakoś wkoło obsypany, lub leży na jakimś kamienistym dnie. Ale to oczywiście pikuś... Generalnie kapitalna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Wygląda imponująco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 Wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Października 2019 Share Napisano 11 Października 2019 Genialna robota. Cały czas, myślałem, że to 35. Tym większy mój podziw. Wspaniały Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi