Markuz Napisano 27 Czerwca 2019 Napisano 27 Czerwca 2019 Model rewelacja. Zawsze nie mogę wyjść z podziwu dla modelarzy robiących takie cuda w tej skali. Gratuluję nagród. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 15 Sierpnia 2019 Autor Napisano 15 Sierpnia 2019 Dziękuję za dobre słowa. Trochę mnie tu nie było (życie, wakacje, praca itd.). Teraz powoli zmierzam do końca. Specjalnie dla Grzesia piaskownica - na razie wygląda tak, będzie jeszcze trochę zieleni i co mi tam do głowy przyjdzie. Kraz się chyba zmieści. Cytuj
Grzes Napisano 15 Sierpnia 2019 Napisano 15 Sierpnia 2019 Nosz kurna, wiedziałem Andrzeju, że szykujesz coś ekstra 1 Cytuj
Andrzej_LK Napisano 14 Września 2019 Autor Napisano 14 Września 2019 Tak na szybko jak to wygląda na teraz. Brakuje jeszcze drobiazgów i ludzi. 2 Cytuj
Andrzej_LK Napisano 14 Września 2019 Autor Napisano 14 Września 2019 I jeszcze jedna fotka. 1 1 Cytuj
matejson Napisano 14 Września 2019 Napisano 14 Września 2019 Poprosze o wiecej fotek, jest bardzo fajnie Cytuj
Andrzej_LK Napisano 14 Września 2019 Autor Napisano 14 Września 2019 Chwilowo z fotkami jest kłopot - najpierw model i jeszcze parę spraw, które chcę do Bielska Białej zakończyć Cytuj
Grzes Napisano 22 Września 2019 Napisano 22 Września 2019 Andrzeju, miałbym taką propozycję abyś zrobił kilka scenek z poszczególnych etapów wydobywania czołgu. W roli głównej oczywiście kopara KrAZ Uznajmy, że ta dioramka, którą kończysz jest pierwsza. Dobry pomysł, nie? A ludziki Cytuj
Dorotka Napisano 22 Września 2019 Napisano 22 Września 2019 Jest super, mam tylko jedną wątpliwość. Wrak jest praktycznie dookoła „obłożony” kamieniami i to dużej wielkości. Kiedy koparka wyciąga coś z ziemi to z łyżki, chyba tyle kamieni nie wylatuje, tudzież trudno by przyjąć, że sam czołg został tymi kamieniami jakoś wkoło obsypany, lub leży na jakimś kamienistym dnie. Ale to oczywiście pikuś... Generalnie kapitalna robota! Cytuj
Andrzej_LK Napisano 4 Października 2019 Autor Napisano 4 Października 2019 Zapraszam do galerii. Cytuj
spiton Napisano 11 Października 2019 Napisano 11 Października 2019 Genialna robota. Cały czas, myślałem, że to 35. Tym większy mój podziw. Wspaniały Model. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi