Flachenty Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Dawno nic nie wrzucałem więc nadrabiam . Projekt krótko terminowy prosto z pudełka. Model ma "luźno" nawiązywać do dołączonego zdjęcia z epoki. Model malowany farbami Hataka sugerowanymi w instrukcji. Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Flachenty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 Czasem taki projekt jest potrzebny. Ładnie, ale na zdjęciu od przodu widać że mu się trochę chłodnica ekła na jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2019 Faktycznie. Coś uciekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 Spoko, wada konstrukcji. Włosi lipną ramę zrobili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 28 Stycznia 2019 Share Napisano 28 Stycznia 2019 Bardzo fajnie, dla mnie to co robisz to Modelarstwo prze duże "M". Zawsze miło patrzeć na dopieszczone modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 29 Stycznia 2019 Share Napisano 29 Stycznia 2019 Elegansia Lancia... A mów tu ładnie, jak to się skleja i pasuje? Pytam, bo mnie trochę ta wersja z armatką zastanawia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2019 Generalnie całkiem przyjemnie i bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Lutego 2019 Share Napisano 1 Lutego 2019 Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 1 Lutego 2019 Share Napisano 1 Lutego 2019 Piękny brzydal. Dla mnie, to mistrzostwo, ile można wyciągnąć z przeciętnego modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 Model elegancki, prócz logiki obić i przetarć. Szczególnie widać to na pace pojazdu. Podłoga nietknięta na środku, a jedynie piechurzy wydeptali pod ławkami. Domylam się, że ławki były składane i wieziono też cięższe ładunki na środku, które scierały powłokę. Podobnie mylę o dziwnych plamistych pozostałościach piaskowego na otwiranej klapie z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) Cytat Podłoga nietknięta na środku, a jedynie piechurzy wydeptali pod ławkami. Eeee... znaczy że uważasz że te wydeptane, przetarte deski to te ciemno szare, a nietknięta farba to ta w kolorze drewna?? Edytowane 7 Lutego 2019 przez Irgr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 9 Lutego 2019 Share Napisano 9 Lutego 2019 (edytowane) Wiesz co na zdjęciach wygląda to jak piaskowa farba kamuflażowa, a to ciemne to powycierane deski - ja tak to odebrałem patrząc na zdjęcia. Popatrz jak zlewa się ostatnie zdjęcie kolor burty od zewnątrz z deskami na pace. Więc odpowiadając na twoje pytanie - tak, tak odebrałem twoją pracę. Wyobrażałem sobie to bardziej tak: Edytowane 9 Lutego 2019 przez Stojkovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi