Kamil K. Napisano 13 Lutego 2019 Share Napisano 13 Lutego 2019 Cześć, Czekając na przesyłkę ze zbiornikami do T-55 machnąłem sobie "na szybko" takiego szkraba. Małe toto, niewiele dłuższe od zapalniczki, ale bardzo wdzięcznie się budował i malował. Wymieniłem tylko gąsienice na te od T-60 Miniartu i dorzuciłem troszkę gratów ze składzika. Model robiony totalnie na luzie - powiedzmy, że gdzieś tam bardzo luźno inspirowany kilkoma T-40, które do 1944 roku dotrwały na froncie fińskim. I takiego właśnie styranego życiem gruza ma przedstawiać. We włazie miała być jakaś pacynka, ale w trakcie okazało się, że nie mam nic odpowiedniego pod ręką. Pozdrowienia! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 13 Lutego 2019 Share Napisano 13 Lutego 2019 Fajny weteran, nawet ktoś mu łatkę przykleił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 13 Lutego 2019 Share Napisano 13 Lutego 2019 Ładny, ciekawe zastosowanie ołówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 14 Lutego 2019 Autor Share Napisano 14 Lutego 2019 To akurat patyczek po lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lutego 2019 Share Napisano 14 Lutego 2019 Może i lajtowy, ale wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 14 Lutego 2019 Share Napisano 14 Lutego 2019 A dodatkowe gaski od kogo? T34 czy KV1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 14 Lutego 2019 Share Napisano 14 Lutego 2019 Lajtowy, nie lajtowy ale po prostu bombowy . Paczam i paczam - delektując się subtelnymi zaciekami, rdzewieniami i detalami ( ogniwa, wydech, lampy, bambetle ) - super. Godzinę temu, zipster napisał: A dodatkowe gaski od kogo? T34 czy KV1? Polowe "dopancerzenie" od teciaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 16 Lutego 2019 Autor Share Napisano 16 Lutego 2019 Dzięki wszystkim jeszcze raz! Chciałem tu przetestować parę rzeczy, żeby na T-55 móc je zrobić jeszcze raz i bez stresów, ale fajnie, że Wam się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 16 Lutego 2019 Share Napisano 16 Lutego 2019 Bardzo ładnie! Z czego zrobiłeś linki trzymające bambetle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 16 Lutego 2019 Autor Share Napisano 16 Lutego 2019 Kiedyś komuś musiałem złożyć Santa Marię z Revella, z tego zestawu zostało mi sporo cienkiego i całkiem fajnego sznurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 16 Lutego 2019 Share Napisano 16 Lutego 2019 Fajny szkrab, ale "We włazie miała być jakaś pacynka, ale w trakcie okazało się, że nie mam nic odpowiedniego pod ręką." to mnie jakos nie przekonalo, jakos nie moge sobie przypomniec kiedy ostatnio jakiegos figsa zmajstrowales, nie sciemniac tylko brac sie do roboty i na nastepnym modelu ma byc przynajmniej dowodca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Super model, super malowanie, super brudzenie, super klamoty ... co tam jeszcze?? Wszystko super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi