Jump to content

AH-1Z Academy 1:35

Solo
 Share

Recommended Posts

Film nie najświeższy, ale jakoś nikt nie wspominał na forum o tym modelu. Zachwycił mnie detal i wykonanie tego zestawu i to będzie chyba pierwszy od lat helikopter który kupię.
Ktoś wie może kiedy to może pojawić się u nas w sklepach?

Kiedy będzie w Polsce to nie wiem, na znanym zagranicznym portalu aukcyjnym tak się kształtują ceny, całkiem nieźle

https://www.ebay.com/b/Academy-1-35-Scale-Military-Helicopter-Models-Kits/158748/bn_7113421810

Musi być naprawdę dobrze sklejalny, skoro 2 filmiki ze zbudowanymi wyszły w tak krótkim czasie.

Edited by shadowmare
Duplikat filmu

• 4 weeks later...

Dobra cena i właściwa wersja kamer w cześci nosowej, szkoda tylko ze nic nie da się otworzyć (znaczy mozna trzeba ciąc), mysle ze smieglowcach to jednak odrobine wazniejsze i bardziej bajeranckie. Kitty Hawk nie dośc ze malo dastepny to ich wersja 2.0 to będzie porażka marketingowa z cena okolo 200-240zł.

Edited by Bobek

AH-1Z KH kosztuje w MojeHobby 196 zł, choć naturalnie jest różnica skali. Academy to jednak tańsze modele i ten AH w cenie niewiele wyższej od ich np. F-4C to gruba przesada.
Trochę mi się punktów zebrało, to może wezmę za darmo. :)

W dniu 9.05.2019 o 18:25, Solo napisał:

AH-1Z KH kosztuje w MojeHobby 196 zł, choć naturalnie jest różnica skali. Academy to jednak tańsze modele i ten AH w cenie niewiele wyższej od ich np. F-4C to gruba przesada.
Trochę mi się punktów zebrało, to może wezmę za darmo. :)

Drogo:

https://www.passion132.com/gb/helicopteres/121509-kitty-hawk-kh80125-148-ah-1z-viper.html

Na razie z dodatków to tylko widziałem żywice do składania płatów wirnika i naturalnie działka Mastera i Defa, ale zapewne Edek prędzej czy później zrobi swoje blaszki.
Szkoda że Aires ostatnio robi jakieś bzdury zamiast porządnych i potrzebnych żywic, bo byłoby co dorabiać do tego modelu.