reggy Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Witajcie! Robiony od listopada, dla mnie najlepszy jaki zrobiłem - czuję, że dojrzewam Wątek warsztatowy tu: KLIK! Serdeczne podziękowania dla Krystiana " SAGITARIUS'a" Ciechowicza za pomoc i przekonanie do ogniwek AFV Club'u oraz dla Jonaka za szeroką pomoc merytoryczną. No i dla wszystkich komentujących wątek warsztatowy za doping. Do rzeczy - model przedstawia późnego Tygrysa z 505 s.Pz.Abt, numer 312. Ło takiego: Fotka została zrobiona w okolicach Kowna (dzisiaj Litwa) w kwietniu 1944 roku. Zestawy jakie wykorzystałem do budowy to: -Dragon Tiger I Late Production 6406 -German 1st Cavalry Division 6216 -figurki z recyklingu z zestawu Dragon'a "Tiger Aces" -ogniwkowe gąsienice AVF Club'u Wszystko malowane farbami Vallejo Model Color na podkładzie z Humbrola. Zresztą, wszystkiego dowiecie się w wątku warsztatowym! Cytując samego siebie z warsztatu: Cytując różowe blogaski (tzw. śłitaśne): :prosze o komęciki plisssska!!!!! Od siebie dodam: |>()Z])|2AW!A|V|!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Bardzo ładny model i cała podstawka. Tylko pogratulować i życzyć powodzenie z Mirage'm... Model bardzo mi się podoba. A jednak nie zmieniłeś ustawienia koni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Miód, malina i orzeszki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Skomentuję tak: dobrze, że nie wystartowałem w konkursie z pancerką, bo nigdy bym nie był w stanie zrobić czegoś tak dobrego... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Świetnie to wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Chciałbym to podziwiać na żywo. Może Bytom 2009? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art1992 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 świetny model... nic dodac nic ując.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Bravo Reggy. Niezły model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Ogólnie rewelacja 1. błoto zjawiskowe 2.powinien trochę głębiej w tym błocku leżeć. 3. mam zastrzeżenia do koni. Generalnie 5 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Bosko !! , bardzo fajne !! jak na zdjęciu w 100% odwzorowane , Pozdrawiam i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Dioramki oceniać nie będe ale kotek jest miodzio. W szybkim czasie go zbudowałeś, ja konkursową czwóreczke jeszcze przez dłuższy czas będe męczył... A więc wróćmy do tematu model na 5. Pozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 10 Marca 2008 Autor Share Napisano 10 Marca 2008 Chciałbym to podziwiać na żywo. Może Bytom 2009? Może Kielce 2008 w czerwcu! Cieszę się, że się podoba. Wasze dobre słowo jest najlepszym bodźcem do dalszego działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Choć nie jestem w tej dziedzinie, za to bardzo miło się ogląda! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Temu koniu to by można sprzączki od lejców itp. zrobić. Jeśli ma mieć to ja bym np. zrobił już w innym "bardziej wyschniętym" kolorze. Co do całego błotka: osobiście pierwotna wersja podobała mi się bardziej. A ta podstawka to taka zakurzona czy co? No dobra a teraz przyznaje, że sie czepiam:) model baardzo fajny, podoba mi sie, nie mam co do niego żadnych zarzutów, więc musiałem się koni i podstawki doczepić ;) Gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Jak by to Maślana powiedział "Ja pierdziuuuu!!" Modelik na 5+. Diorama na 5+. Po prostu cud malina Pispekt REGGY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Świetny model! Ale mimo wszystko mam pytanie, czemu nie zrobiłeś kłódek na zasobniku z tyłu wieży? A do Kielc zapraszam ;) Ten model jest moim faworytem, mam też od kogo ściągać co nie co przy budowie swojego Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 10 Marca 2008 Autor Share Napisano 10 Marca 2008 czemu nie zrobiłeś kłódek na zasobniku z tyłu wieży? Poległem na nich - doszedłem do granicy, gdzie miast przyjemności miałem tylko frustrację i zaniechałem ich składania. Z zapięciami poradziłem sobie - z kłódkami może innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Super model i diorama śledziłem całą relację a co do kłódek to zrobiłem jedną zajeło mi 40 min i tak marnie mi wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Mistrzostwo !!! W 100% odwzorowane. Dioramka i Tigerek - Miodzio. Oby tak dalej Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 no i gitara kiedyś tez takie będę robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 NO gratulacje reggy model naprawdę świetny bardzo podoba mi się błoto które wykonałeś i wogóle wszystko PS. mam nadzieje ze też kiedyś coś takiego zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paws Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Gratulacje reggy! Pięknota. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Reggy dałeś czadu z tym kotkiem. Wyszedł super, diorama również fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 12 Marca 2008 Witam. Bardzo piękna i supert zrobiona praca. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Przedni modelik Brak mi słów ! Gratuluje ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi