kowal76 Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Kolejny warsztat. MiG 15 na razie idzie w odstawkę i biorę się za model Jaka 40 z firmy Mars Models w skali 1/72. Model zrobię prosto z pudła i bez śladów eksploatacji w barwach PLL LOT. Ciekaw jestem jak będzie się składał ?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 oooooo dawaj! Też jestem ciekaw tego wynalazku, bo mam 2 w magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2019 1 minutę temu, Grzes napisał: oooooo dawaj! Też jestem ciekaw tego wynalazku, bo mam 2 w magazynie I nie robisz ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Nie mogę się zdecydować na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2019 Też jestem ciekawy jak ten model się składa . Pewnie podobnie jak Su 7 Modelsvita, bo chyba to jeden producent patrząc na wypraski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 32 minuty temu, Grzes napisał: mam 2 w magazynie 27 minut temu, Grzes napisał: Nie mogę się zdecydować na malowanie Poproszę czechosłowackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2019 4 minuty temu, abtb napisał: Poproszę czechosłowackie Ja, jak drugiego kiedyś tam będę robił, to zrobię czechosłowackie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Z czechosłowackich cywilów w grę wchodzi tylko poprawny politycznie Mi-2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2019 8 minut temu, Grzes napisał: Z czechosłowackich cywilów w grę wchodzi tylko poprawny politycznie Mi-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Grzes napisał: oooooo dawaj! Też jestem ciekaw tego wynalazku, bo mam 2 w magazynie A jednego nie chcesz się pozbyć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 58 minut temu, Tazman79 napisał: A jednego nie chcesz się pozbyć...? Na Babarybie widziałem ktoś sprzedawał. Moje na razie leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Godzinę temu, Tazman79 napisał: A jednego nie chcesz się pozbyć...? Widzę, że Kolega wraca do jedynie słusznej skali. Proponuję odrobinę "grubszy" temat a nie taką maliznę. Jeszcze czeka i JEST do nabycia 2 godziny temu, kowal76 napisał: Ja, jak drugiego kiedyś tam będę robił, to zrobię czechosłowackie :). 1 godzinę temu, Grzes napisał: Z czechosłowackich cywilów w grę wchodzi tylko poprawny politycznie Mi-2 W ostateczności może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 47 minut temu, Grzes napisał: Na Babarybie widziałem ktoś sprzedawał. Moje na razie leżą Tego na Babarybie widziałem i za późno się obejrzałem a giełdę zwinęli... Ale chyba wiem do kogo napisać w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 28 minut temu, abtb napisał: Widzę, że Kolega wraca do jedynie słusznej skali. Proponuję odrobinę "grubszy" temat a nie taką maliznę. Jeszcze czeka i JEST do nabycia Narazie kompketuje maszyny LOTowskie a Transal takiego nie miał Ale niech czeka, jak dojżeje do decyzji (będę miał więcej funduszy) to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Po nazwie producenta myślałem, że to żywica, a to wtrysk. Działaj z tym Jakiem bo ciekaw jestem jaka jest jego składalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 A wie ktoś po ile były w sprzedaży na Babarybowej giełdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2019 Zacząłem dłubać. Na początek elementy podwozia i kabina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 No i zaczął... Pewnie koło środy galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2019 4 minuty temu, Grzes napisał: No i zaczął... Pewnie koło środy galeria Nie no, ja taki szybki nie jestem :). Koło środy w sierpniu, wrześniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2019 W necie popatrzyłem sobie na kokpity Jaka 40 i nie są wszystkie w takim samym kolorze. Kolory są od szarego poprzez zielono szaro niebieski i kończąc na turkusowym. Spytałem kolegę, który miał styczność z naszymi Jakami i podobno były szare. Korci mnie, aby zrobić jednak taki szaro zielony. W sumie, to i tak nie będzie dużo widać przez oszklenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Jesli w barwach LOTu to jak kabina w Su-22 szaro-niebieskawy. Edytowane 20 Czerwca 2019 przez em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Jak-40 n/b 040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2019 :), taki zrobię dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Tak trochę zaśmiecę...Jaczek fajny ale ja w innej sprawie:). Wywnioskowałem z postów, że ktoś ma tajemny dostęp do modeli Mars Model..:) Kusi mnie Tupolew G2 tylko cena .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi