Sherman Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Witam, Zaczynam dłubać Tygryska jak w tytule i mam zamiar umiejscowić go na dioramie nie dawno zakupionej która imituje ruiny fabryki(Oczywiście nie muszą być to ruiny fabryki ponieważ są tam tylko 2 ściany).Teraz Nie wiem w jakim kamuflażu pomalować tygryska żeby był zgodny z dioramą i najlepiej gdyby nie było to malowanie zimowe.Następnie muszę jeszcze adekwatnie do tej scenki znaleźć figurki najlepiej jakieś skradające się.Trochę poszukałem ale póki co marnie z pomysłami... Proszę o pomoc z góry dziękuje. Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_t Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam. Od niedawna kleję taki oto pojazd. Na drugiej wojnie nie znam się wcale dlatego zwracam się z pytaniem do fachowców. Czy tego typu pojazdy występowały bez zimmeritu? Jeśli tak to byłbym bardzo wdzięczny za zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Czy tego typu pojazdy występowały bez zimmeritu? Jeśli tak to byłbym bardzo wdzięczny za zdjęcia. Nie występowały. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Może komus sie przyda... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 Witam szukam, danych na temat białego Tygrysa I Mida z czerwonym numerem bocznym 207 z góry thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Witam Szukam info o malowaniach pancerki z Legionu Condor - wojna domowa w Hiszpanii. Zwłaszcza Panzer I... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5tev0 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Mam małe pytanie. Czy przedstawione na zdjęciach działko p.panc. to 3,7cm PaK36? 1. 2. 3. Sądzę że tak ale wolę się upewnić. Mam zamiar zrobić taką małą winietkę z tymże właśnie działkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Witam, mam pewien problem, otóż poszukuje planów/rysunków/zdjęć wnętrza kadłuba niemiaszkowej Panthery G. A konkretniej, chcę wiedzieć: co się znajdowało we wnętrzu w zaznaczonych przeze mnie miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 WitamSzukam info o malowaniach pancerki z Legionu Condor - wojna domowa w Hiszpanii. Zwłaszcza Panzer I... Wiem że gdzieś o tym czytałem. Jak się nie mylę było to parę numerów "Poligona" o tworzeniu się hiszpańskich sił pancernych. Niestety nie mogę tego sprawdzić ponieważ te czasopisma są ode mnie oddalone jakieś 60 km. Jak będę miał do nich dostęp, to od razu podam co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltomasik1 Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 Witam, zakupiłem niedawno zestaw Tamyii "German King Tiger production turret" 1/35. Postanowiłem spróbować odtworzyć choć wnętrze wieżyczki i tu pojawia się moja prośba. Poszukuję materiałów dotyczących wnętrza King Tigera w szczególności wieży (typ Henschel). Do tej pory zdobyłem dwa opracowania: Wyd. Militaria Nr. 5 i "Germany's Tiger tanks-VK45.02 to Tiger II. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 Ja znalazłem u siebie takie foty. Chyba z Munster... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 Witam. Proponował bym przejrzeć to pod forum M-L dotyczące Tygrysa Królewskiego. Między innymi można tam znaleźć zdjęcia wnętrza. http://www.network54.com/Forum/637977/ Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 Witam, może ktoś się spotkał z informacjami o Opel Blitz'u z zamontowanym na pace Flak'iem (obojętnie która wersja). Wiem, że był taki używany w Afryce (są zdjęcia) ale czy gdzieś indziej też były używane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweltomasik1 Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 Akahoshi , bigmodel dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam, poszukuję zdjęć Pz. Kpfw. III z walk w Sycylii w 1943 r. z dywizji "Herman Goering". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 A ja z nietypową prośbą. Szukam zdjęć niemieckich pociągów pancernych i zaopatrzeniowych . Co do pociągów pancernych są mało ciekawe ,ale najbardziej zależy mi na zdjęciach pojazdów rozładowywanych z platform , podczas postoju, ich składu, zamocowanych dodatkach w postaci lamp i dział, wszelkich ciekawostek. Wszystko co jest związane z Niemieckimi pociągami z II WŚ mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Sierpnia 2010 Super Moderator Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam Pociągi pancerne, polecam: http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=47&t=160106 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Powód jest prosty , mam zamiar w przyszłym roku zrobić taki skład(raczej zacząć o ile wygram zakład) i muszę znaleźć jak najwięcej zdjęć składów z zaopatrzeniem, czołgami ,żeby nie walnąć jakiegoś bubla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Witajcie ! Mam pytanie do kolegów Panterowców : Czy jest możliwe jarzmo "Kinn" w Panterach G ze stalowymi kołami. Wiem, że zdjęć nie ma, ale..... Jarzmo "Kinn" zakładano od września 1944 roku, wiec może....? Planuję zrobić Panterę G z Liebstandarte z Arden i ciekawą jest ta ze stalowymi kołami i jarzmem "Kinn", tylko czy nie popełnię bardzo dużego Science Fiction. Dziękuję Wam z góry za pomoc i pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 cloner16 Jak chcesz zdobyć trochę informacji w interesującym Cie temacie zadzwoń pod numer 517742515 Jak by co powolaj się na Rumcajsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 cloner16 Jak chcesz zdobyć trochę informacji w interesującym Cie temacie zadzwoń pod numer 517742515 Jak by co powolaj się na Rumcajsa. Rumcajsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dachu Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Witam. Mógłby ktoś przekazać mi zdjecia tygrysów z Afryki??;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 I to wszystko przy pomocy google - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 CLONER16 - szukasz materiały wiec dałem Ci namiar na gościa ktury w t ej materii ma spora wiedzę .Coz prostszego zadzwonić i się dowiedzieć,a nie dziwić .Rumcajs- Marek M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaoka Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 Witam.Mogę prosić o kilka zdjęć owego czołgu z wieżą porsche.Jeśli takowych nie ma może być zwykła wieża.Z góry dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi