Kowalec222 Napisano 14 Października 2019 Autor Share Napisano 14 Października 2019 38 minut temu, mandrivecs napisał: Faktycznie siedzi trochę nisko... Jak by nie patrzeć dość poważny feler..! Zgadza się, a już myślałem że mamy zwycięzcę, najtańszy, fajnie zdetalowany, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 Czyli the winner is Meng..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 14 Października 2019 Autor Share Napisano 14 Października 2019 20 minut temu, mandrivecs napisał: Czyli the winner is Meng..! Kurła nie wiem, jak porównałem to podobnie nisko siedzi (6mm między oponą a błotnikiem - przód), najwyżej zawieszony TM (8mm). Dodatkowo za cztery i pół stówy opony MENG'a po prostu obrażają klienta. I jeszcze trojaczki w komplecie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Ooooooo Panie! Robią wrażenie. . Masz je w całości posklejane, czy da się rozłożyć do malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Ten środkowy ma inny radar tak..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 9 godzin temu, makinen napisał: Ooooooo Panie! Robią wrażenie. . Masz je w całości posklejane, czy da się rozłożyć do malowania? Można rozłożyć, nie na czynniki pierwsze, ale można. 9 godzin temu, Spotter napisał: Wariat jesteś, wiesz? Ale w pozytywnym znaczeniu. No jak w pozytywnym to dzięki 6 godzin temu, mandrivecs napisał: Ten środkowy ma inny radar tak..? Tak, MENG daje taką możliwość - dwie opcje radaru, wyrzutni i bocznych podestów, oraz trzy wersje modułu zasilania, czyli tej nadbudówki na końcu pojazdu. Była możliwość to sobie w ten sposób urozmaiciłem jednego z Pancyrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Konkluzja jak zwykle ta sama... Nie ma modelu idealnego. Mnie najbardziej zawsze demotywuje słabe spasowanie i właśnie te tragiczne pomysły montażowe inżynierów od instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 16 minut temu, Stojkovic napisał: Konkluzja jak zwykle ta sama... Nie ma modelu idealnego. Mnie najbardziej zawsze demotywuje słabe spasowanie i właśnie te tragiczne pomysły montażowe inżynierów od instrukcji. Byłby ideał gdyby połączyć wszystkie najlepsze rozwiązania z trzech powyższych, a tak trzeba coś wybrać, może ten warsztat pomoże komuś kto przed takim wyborem stanie. Ja nie wskazuje zwycięzcy, niech każdy wyciągnie wnioski dla siebie, ale tak jak napisałeś żaden z trójki idealny nie jest. Jest też dobra wiadomość, żaden nie jest tragiczny i sklejanie sprawia dużą przyjemność przy minimalnym poziomie stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 Ostatnie foty "nago" następnie rozbiórka, drobne poprawki baboli i malunki. c.d.n. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Zaaaaajeeeebiscie to wyglada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 16 Października 2019 Autor Share Napisano 16 Października 2019 3 godziny temu, makinen napisał: Zaaaaajeeeebiscie to wyglada! Dzięki fajnie że podoba się jeszcze komuś oprócz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Nie pitol Pan, super są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 16 Października 2019 Autor Share Napisano 16 Października 2019 Tylko żebym ich tera malowaniem nie spie...lił może takie zostawię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Października 2019 Share Napisano 17 Października 2019 Maluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Października 2019 Share Napisano 17 Października 2019 Pomaluj tylko czarnym podkładem- wszystkie 3 po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 17 Października 2019 Autor Share Napisano 17 Października 2019 Raczej szarym to jednego nie będzie trzeba wcale malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 18 Października 2019 Share Napisano 18 Października 2019 Będziesz musiał kupić czwarty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Października 2019 Share Napisano 18 Października 2019 19 minut temu, gorlock napisał: Będziesz musiał kupić czwarty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 19 Października 2019 Autor Share Napisano 19 Października 2019 W dniu 18.10.2019 o 16:55, gorlock napisał: Będziesz musiał kupić czwarty... Oj nie podpuszczaj mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 19 Października 2019 Share Napisano 19 Października 2019 Eee czwartego nie zrobi... nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 19 Października 2019 Share Napisano 19 Października 2019 39 minut temu, Stojkovic napisał: Eee czwartego nie zrobi... nie da rady Pod włos? Nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 19 Października 2019 Autor Share Napisano 19 Października 2019 52 minuty temu, Stojkovic napisał: Eee czwartego nie zrobi... nie da rady Ja nie dam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 19 Października 2019 Share Napisano 19 Października 2019 (edytowane) No I chycił. Pozostaje czekać na wynik. Edytowane 20 Października 2019 przez kjp_a_man Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Października 2019 Share Napisano 20 Października 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Spotter napisał: Nikt cię nie podpuszcza. Za cienki bolek jesteś na czwartego. I tyle. Fakt. Gość mocno wkurzający jest... To taki typ, co trzy wódki wypije, a przy czwartej mówi, że więcej nie może, bo samochodem przyjechał.... Edytowane 20 Października 2019 przez Dorotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 20 Października 2019 Autor Share Napisano 20 Października 2019 6 godzin temu, Spotter napisał: Nikt cię nie podpuszcza. Za cienki bolek jesteś na czwartego. I tyle. Ja cienki??? Dawaj mnie tu linka gdzie te Zvezde można kupić 1 godzinę temu, Dorotka napisał: Fakt. Gość mocno wkurzający jest... To taki typ, co trzy wódki wypije, a przy czwartej mówi, że więcej nie może, bo samochodem przyjechał.... Ciężki dzień w robocie wczoraj miałem i po trzech już miałem dość, ale za tydzień... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi