Kowalec222 Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2019 Stan na dzisiaj, po zrobieniu zdjęć wyłapałem jeszcze kilka niedoróbek, które zaraz poprawię, dlatego część zdjęć nie nadawała się do publikacji Wprawdzie dzisiaj niedziela ale Pancyra z MENG'a można jeszcze kupić w Black Frideyowej cenie 340 PLN to dobra oferta, tylko te opony... Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Grudnia 2019 Share Napisano 1 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 1 Grudnia 2019 Share Napisano 1 Grudnia 2019 świetny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2019 Share Napisano 1 Grudnia 2019 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2019 Dziękować, dziękować doskonale nie jest, ale cóż następny będzie lepszy Na razie MENG do pudła i biorę się za malowanie TIGERA, ma być arktyczny, mam pewien pomysł jak to rozplanować, ale jeśli ktoś z kolegów ma jakiś sprawdzony patent na malowanie zimowego kamo to chętnie poczytam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Grudnia 2019 Share Napisano 4 Grudnia 2019 A to Pan widział? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Grudnia 2019 Share Napisano 4 Grudnia 2019 Co to za kamo? Masz jakieś foto referencyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 4 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2019 5 godzin temu, makinen napisał: A to Pan widział? No Panie ciekawa interpretacja tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Grudnia 2019 Share Napisano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Może warta przemyślenia... Jest jeszcze ciapek taki Edytowane 4 Grudnia 2019 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 4 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2019 Nooo, bardzo ciekawe zdjęcia, ostatnie znam, kolega Bengal na początku wątku proponował takie malowanie. Jest o czym myśleć bo koncepcji na malowanie Zvezdy na razie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Grudnia 2019 Share Napisano 4 Grudnia 2019 Pojazdy z pierwszego i drugiego zdjęcia jednak różnią się kamuflażem, choć koncepcja najprawdopodobniej była podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Grudnia 2019 Share Napisano 4 Grudnia 2019 Ja bym wybrał ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2019 Pierwsze zimowe malunki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Grudnia 2019 Share Napisano 10 Grudnia 2019 ciekawie zaczyna wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2019 To na razie tylko część pojazdu, więc nie ma jeszcze tego efektu, ale myślę, że idzie to w "dobrom stronem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 Cześć. Jako że czekam na zvezde która będzie u nas na początku lutego to kupiłem koła od rodzimego producenta. No i cóż... Jedno okazało się bublem. Po prawie miesiącu panzer art dosłał koło. No ale teraz się zastanawiam czy aby te koła wytrzymają ciężar modelu? Czy trzeba będzie felge odrabiać od tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 Ale numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 He, jakoś mnie to nie dziwi Mam 2 zestawy Panzer Artu z żywicznymi kołami do M26 Dragon Wagon w "35". Na 11 kół w zestawie, 2-3 mają jakieś lekkie przesunięcia formy. Z 4 zestawów "bliźniaków" (tylny tandem) prawie wszystkie wewnętrzne koła mają coś nie tak z gniazdem do montowania osi (niedolana, albo nadlana). Do tego niemal wszystkie koła mają dziurę w oponie, jakby po odłamaniu wlewki... I to w obu zestawach. Dlatego wolę jednak gumiaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 13 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2020 SnajperTBG - To na drugim zdjęciu to koło które Ci wymienili? Wszystkie felgi są tak cienkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 Ja brałem niedawno koła do Maza-543 (SCUD/Smerch/Bereg te sprawy) to koła były super. I bieżnik, i felgi, spasowanie, żadnych przesunięć. Elegancko. ALe żeby nie było za miło to dostałem 5 na jedną i 3 na drugą stronę. Jednak reakcja na maila błyskawiczna, no a wysyłka z nowym kołem jakieś 2,5-3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 13 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2020 Też mam zamówione koła do Maza z PanzerArt, jeszcze nie dojechały, ale nauczony doświadczeniem z innymi kołami od nich, zamówiłem też z MiniArmu i Def Modela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 14 Stycznia 2020 Share Napisano 14 Stycznia 2020 11 godzin temu, Kowalec222 napisał: SnajperTBG - To na drugim zdjęciu to koło które Ci wymienili? Wszystkie felgi są tak cienkie? Nie to jest to jedno koło. Oryginalne jest grubsze ale właśnie chyba je będę wzmacniał bo mam wrażenie że szlak je trafi. Dzisiaj zvezda puściła w sieć pierwsze fotki zrobionego modelu. Przyznam że wygląda pięknie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Stycznia 2020 Share Napisano 14 Stycznia 2020 Już się zgubiłem pile Ty masz tych modeli? 3 są w warsztacie i coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2020 11 godzin temu, makinen napisał: Już się zgubiłem pile Ty masz tych modeli? 3 są w warsztacie i coś jeszcze? Na tą chwilę Trzech Pancyrów, od Tiger Model, Menga i Trumpetera, Meng zmalowany, TM się powoli maluje, Trumpeter czeka na malowanie. Ja natomiast czekam na Zvezdę i bydzie czwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2020 W dniu 13.01.2020 o 20:15, Przemek Przybulewski napisał: Ja brałem niedawno koła do Maza-543 (SCUD/Smerch/Bereg te sprawy) to koła były super. I bieżnik, i felgi, spasowanie, żadnych przesunięć. Elegancko. ALe żeby nie było za miło to dostałem 5 na jedną i 3 na drugą stronę. Jednak reakcja na maila błyskawiczna, no a wysyłka z nowym kołem jakieś 2,5-3 tygodnie. Dzisiaj dostałem koła do Maza produkcji Panzer Art. jakość bardzo dobra, tak jak piszesz żadnych przesunięć, ładny bieżnik, trochę "smarków" na bieżniku, ale felgi wyglądają świetnie tylko choroba jeden problem w pudełku 6 prawych i 2 lewe koła Kto to pakuje Ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi