Dorotka Napisano 29 Sierpnia 2019 Share Napisano 29 Sierpnia 2019 Takiego sobie męcze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 29 Sierpnia 2019 Share Napisano 29 Sierpnia 2019 ooooooo będzie co oglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 29 Sierpnia 2019 Super Moderator Share Napisano 29 Sierpnia 2019 Nooo, w końcu jakaś wymagająca skala Ten model to od FH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2019 7 minut temu, Marcin Rogoza napisał: Nooo, w końcu jakaś wymagająca skala Ten model to od FH ? Wymagająca skala? Przecież to, że tak powiem, normalna skala Model to Rye Field, plus lufa i jakieś bzdety od Voyagera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Sierpnia 2019 Share Napisano 29 Sierpnia 2019 Dorotka wrócił i znów męczy Abramsa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2019 3 minuty temu, kzugaj napisał: Dorotka wrócił i znów męczy Abramsa Od razu męczy.... Tak sobie sklejam i maluję dla zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2019 Teraz trochę się zejdzie, bo ulepek dostał "lakierem do włosów"i czeka na bazę, tudzież pierwsze obicia. Jak na fotce niżej ale po całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) Wstępnie zmalowany, jutro poprawki.... Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 (edytowane) Zmalowałem dziada, młotek mam już w łapach Edytowane 1 Września 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 Tradycyjnie nudne pytanie- jaki to kolor farby i producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 1 minutę temu, makinen napisał: Tradycyjnie nudne pytanie- jaki to kolor farby i producent? Wszystko jest od MIG-a. Tutaj: FS33446 US Modern Vehicles (MIG-025), plus trochę białego tu i tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 Elegancko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Września 2019 Autor Share Napisano 2 Września 2019 Wieża, roboczo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 2 Września 2019 Share Napisano 2 Września 2019 Fajnie nie za mocno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Września 2019 Share Napisano 2 Września 2019 E tam, brzydko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Września 2019 Autor Share Napisano 2 Września 2019 2 godziny temu, Tomek Mroczkowski napisał: E tam, brzydko... Oj tam, oj tam... Jak na pierwszy etap i to nie skończony to nie jest źle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Września 2019 Autor Share Napisano 3 Września 2019 Postęp Teraz różne podmalunki i trochę obić "z gąbki" w ciemnej tonacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Września 2019 Autor Share Napisano 4 Września 2019 Kolejna porcja zdjęć "warsztatowych", choć cisza jak makiem zasiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 Ladnie, czysto, ciekaw jestem jak to dalej bedzie wygladac, a jak malowanie migami, bo wielu tu twierdzi ze to upierdliwe farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Września 2019 Autor Share Napisano 4 Września 2019 6 minut temu, michal0281 napisał: Ladnie, czysto, ciekaw jestem jak to dalej bedzie wygladac, a jak malowanie migami, bo wielu tu twierdzi ze to upierdliwe farby. Też jestem ciekawy, ale droga do końca jeszcze daleka... Co do MIG-a to sam miałem o tych farbach bardzo złe zdanie przez długi czas... Ale w końcu się zaparłem i postanowiłem z nimi powalczyć. Są specyficzne, ale warto według mnie się do nich nieco przyłożyć. Na początku mnie irytowały, teraz już chyba innych kupować nie będę. Także w sumie polecam, ale nie dla nerwusów Było nie było jedziemy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 Będziesz go jeszcze obładowywał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 Ładniusi , … może eszcze jakieś fotki od frontu , bo nie widzę czy jest tak ładnie podrapany jak z tyłu . mam wrażenie że bardziej tył niż przód , ale może to tylko złudzenie. Czy gąsienice zestawowe? Jeżeli tak to jak się składało , ( w odległej kolejce mam takiego RFM"desert storm) i ciekaw jestem opinii i jakiegoś patentu na malowanie gąsek . A ta cisza , to chyba cicha przed burzą pozytywnych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Września 2019 Autor Share Napisano 4 Września 2019 (edytowane) 3 godziny temu, makinen napisał: Będziesz go jeszcze obładowywał ? Trochę bambetli mam, więc pewnie coś tam dorzucę 2 godziny temu, Daniel_ napisał: Ładniusi , … może eszcze jakieś fotki od frontu , bo nie widzę czy jest tak ładnie podrapany jak z tyłu . mam wrażenie że bardziej tył niż przód , ale może to tylko złudzenie. Czy gąsienice zestawowe? Jeżeli tak to jak się składało , ( w odległej kolejce mam takiego RFM"desert storm) i ciekaw jestem opinii i jakiegoś patentu na malowanie gąsek . A ta cisza , to chyba cicha przed burzą pozytywnych opinii Dzięki! Co do "frontu" masz całkowitą rację, jest czyściej niż z tyłu. Dzięki za zwrócenie uwagi Przednia płyta generalnie dostanie mniej obić, a więcej brudu i śladów butów, może trochę rys. Nie chce przesadzić. Co do gąsek to zestawowe, składało się długo, ale bezproblemowo. Co do "patentu" to one są tylko pomalowane brązowym podkładem i Scratchem od Miga, później jakimiś piaskowymi i tyle. Jeszcze nic z nimi "grubszego" nie robiłem. W sumie to jest dopiero początek, nawet jeszcze bezbarwnego nie kładłem i washa, nie wspominając o innych brudach... Przód obecnie.... A co do bambetli to na razie robię "śmietnik" załogantów i lodówkę Edytowane 4 Września 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Września 2019 Share Napisano 4 Września 2019 Ten skrzynek amunicyjny, to skąd? (Odpowiedź, że z szuflady mnie nie zadowala) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Września 2019 Autor Share Napisano 4 Września 2019 58 minut temu, makinen napisał: Ten skrzynek amunicyjny, to skąd? (Odpowiedź, że z szuflady mnie nie zadowala) Ze sklepu Skrzynka z Voyagera, a kalki naprawdę nie wiem skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi