Mitrandir Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Witam serdecznie Szanowne grono forumowiczów Dawno mnie nie było z niczym nowym, i choć model nie jest już nowy to na forum go nie było. Jakiś czas temu, zainspirowany serią Eduarda "Weekend Edition" popełniłem taki ulepek Nazwałem go "One Day Edition" gdyż wraz ze wszystkimi przeróbkami i malowaniem od szablonu...(kalkomanie szczęk się rozpadły) powstał w 23 godziny, przy jednym podejściu Jak zacząłem w piątek o 21 tak w sobotę o 20tej był gotów Model sam z siebie bardzo prosty i przyjemny w montażu ... co tu dodać po prostu Arctic Cobra ...i jeszcze focia ze swoją młodszą siostrą Mam nadzieje, że się komuś spodob 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 No mnie się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlb Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Mnie tez sie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 10 godzin temu, Mitrandir napisał: Jak zacząłem w piątek o 21 tak w sobotę o 20tej był gotów Oo, to jakieś zawody w składaniu śmiglaków były? No popatrz ty, przegapiłem. A można było wystartować Łosiu to taki bardzo delikatny albo i wcale. Ale kto co lubi. Szanuję takie indywidualne podejście do tematu, bez oglądania się na panujące trendy i fiksacje. Ogólnie jestem na TAK, a tym bardziej że to śmigłowiec a więc rodzynek na forum 10 godzin temu, Mitrandir napisał: Dawno mnie nie było Oj dawno, dawno. To teraz już chyba dasz do pieca Grzesiu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Bardzo ładny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podciech Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Bardzo ładny jak zawsze Fajnie że znowu jesteś . Czekam na dalszą twoja zabawę z v-22 . pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kret69 Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Przepiękny. Miał dodane blaszki, czy to tylko plastik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted October 15, 2019 Author Share Posted October 15, 2019 2 godziny temu, kret69 napisał: Przepiękny. Miał dodane blaszki, czy to tylko plastik? Fajnie, że Ci się spodobał... to tylko plastik i ewentualnie siateczka wstawiona ale to taka jak od herbaty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted October 15, 2019 Super Moderator Share Posted October 15, 2019 A ta szybka po prawej stronie siknięta czerwonym to tak specjalnie czy wypadek przy pracy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted October 15, 2019 Author Share Posted October 15, 2019 Z tego co pamiętam Marcinie... to celowo, tam szyba sięga tylko do tego miejsca. Wyżej niż przednia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts