Mitrandir Napisano 30 Września 2019 Share Napisano 30 Września 2019 Witam serdecznie Szanowne grono forumowiczów Dawno mnie nie było z niczym nowym, i choć model nie jest już nowy to na forum go nie było. Jakiś czas temu, zainspirowany serią Eduarda "Weekend Edition" popełniłem taki ulepek Nazwałem go "One Day Edition" gdyż wraz ze wszystkimi przeróbkami i malowaniem od szablonu...(kalkomanie szczęk się rozpadły) powstał w 23 godziny, przy jednym podejściu Jak zacząłem w piątek o 21 tak w sobotę o 20tej był gotów Model sam z siebie bardzo prosty i przyjemny w montażu ... co tu dodać po prostu Arctic Cobra ...i jeszcze focia ze swoją młodszą siostrą Mam nadzieje, że się komuś spodob 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 30 Września 2019 Share Napisano 30 Września 2019 No mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 30 Września 2019 Share Napisano 30 Września 2019 Mnie tez sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 10 godzin temu, Mitrandir napisał: Jak zacząłem w piątek o 21 tak w sobotę o 20tej był gotów Oo, to jakieś zawody w składaniu śmiglaków były? No popatrz ty, przegapiłem. A można było wystartować Łosiu to taki bardzo delikatny albo i wcale. Ale kto co lubi. Szanuję takie indywidualne podejście do tematu, bez oglądania się na panujące trendy i fiksacje. Ogólnie jestem na TAK, a tym bardziej że to śmigłowiec a więc rodzynek na forum 10 godzin temu, Mitrandir napisał: Dawno mnie nie było Oj dawno, dawno. To teraz już chyba dasz do pieca Grzesiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 2 Października 2019 Share Napisano 2 Października 2019 Bardzo ładny jak zawsze Fajnie że znowu jesteś . Czekam na dalszą twoja zabawę z v-22 . pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 Przepiękny. Miał dodane blaszki, czy to tylko plastik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 2 godziny temu, kret69 napisał: Przepiękny. Miał dodane blaszki, czy to tylko plastik? Fajnie, że Ci się spodobał... to tylko plastik i ewentualnie siateczka wstawiona ale to taka jak od herbaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Października 2019 Super Moderator Share Napisano 15 Października 2019 A ta szybka po prawej stronie siknięta czerwonym to tak specjalnie czy wypadek przy pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 Z tego co pamiętam Marcinie... to celowo, tam szyba sięga tylko do tego miejsca. Wyżej niż przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi