abtb Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Wyciągania "śledzi" ciąg dalszy Tym razem do poniedziałkowej kawy dodaję: "Śledź bałtycki" z Marinefliegergeschwader 2 (MFG 2), baza lotnicza w Eggebek, 1970r, Niemcy I powoli, powoli coś się tam tworzy: Ps. Kalki z Hasy i trochę takie se. Poprzesuwane kolory i grube. Dlatego wykorzystałem część kalek z Italeri (krzyże i i odrobina eksploatacji) Kormorany Edkowe ( i w związku z tym uprzejmie donoszę że Edek poleciał trochę w trąbę i w pudełeczku z Kormoranami daje jednego Kormorana 1 i jednego Kormorana 2 czyli jak ktoś chce "uzbroić 104-kę lub Tornado to trzeba kupić dwa zestawy) Sidewintery Hasowe jak we Włochu, więc proszę się nie powtarzać w opiniach Dla zainteresowanych - jeszcze coś tam w sieci pływa Dla niecierpliwych - pomału się robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Bardzo ładnie. Ten z całej trójki najbardziej mi się podoba. Jakie będą następne ? Bo do kolekcji to chyba będą dwa następne.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 3 minuty temu, lesio-69 napisał: Bo do kolekcji to chyba będą dwa następne.? Bedą jeszcze dwa. Co prawda kolekcje są od 3 ( czyli już jest) lub 5 sztuk (czyli będzie) 4 minuty temu, lesio-69 napisał: Jakie będą następne ? Powieje gorącą egzotyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Bardzo ładnie wyszedł. Podoba mi się modulowane malowanie kamuflażu. Więcej peanów pewnie usłyszysz od forumowego miłośnika Starfighterów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Co jeden to ładniejszy. Jakiś w wersji dwuosobowej będzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Października 2019 Autor Share Napisano 7 Października 2019 4 godziny temu, Xmen napisał: Jakiś w wersji dwuosobowej będzie? Z miłą chęcią bym zrobił sobie jakiegoś TF-a ale niestety w 72-ce trudno jest już trafić Hasę lub Revella w wersji dwumiejscowej. Jedyna nadzieja to wtórny rynek. Mam co prawda starego Matchboxa ale uroku kolekcji to on raczej by nie dodał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 7 Października 2019 Share Napisano 7 Października 2019 Nie jestem fanem tych samolotów, ale Twoje wykonanie to klasa sama w sobie i zaczynają mi się one podobać te "śledzie". Szczególnie ten (w niemieckim malowaniu). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Października 2019 Share Napisano 11 Października 2019 Bardzo ładnie wykonany Starfighter. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 13 Października 2019 Share Napisano 13 Października 2019 Świetne 100 czwórki się tu tworzą. Fajny też Włoch. Zdecydowanie czekam na więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 Gratuluję fotki Tygodnia. W pełni zasłużona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Bardzo ładna kolekcja. Gratulacje za fotkę tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Gratuluję fotki tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi