abtb Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Wyciągania "śledzi" ciąg dalszy Tym razem do poniedziałkowej kawy dodaję: "Śledź bałtycki" z Marinefliegergeschwader 2 (MFG 2), baza lotnicza w Eggebek, 1970r, Niemcy I powoli, powoli coś się tam tworzy: Ps. Kalki z Hasy i trochę takie se. Poprzesuwane kolory i grube. Dlatego wykorzystałem część kalek z Italeri (krzyże i i odrobina eksploatacji) Kormorany Edkowe ( i w związku z tym uprzejmie donoszę że Edek poleciał trochę w trąbę i w pudełeczku z Kormoranami daje jednego Kormorana 1 i jednego Kormorana 2 czyli jak ktoś chce "uzbroić 104-kę lub Tornado to trzeba kupić dwa zestawy) Sidewintery Hasowe jak we Włochu, więc proszę się nie powtarzać w opiniach Dla zainteresowanych - jeszcze coś tam w sieci pływa Dla niecierpliwych - pomału się robi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesio-69 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Bardzo ładnie. Ten z całej trójki najbardziej mi się podoba. Jakie będą następne ? Bo do kolekcji to chyba będą dwa następne.? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted October 7, 2019 Author Share Posted October 7, 2019 3 minuty temu, lesio-69 napisał: Bo do kolekcji to chyba będą dwa następne.? Bedą jeszcze dwa. Co prawda kolekcje są od 3 ( czyli już jest) lub 5 sztuk (czyli będzie) 4 minuty temu, lesio-69 napisał: Jakie będą następne ? Powieje gorącą egzotyką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Bardzo ładnie wyszedł. Podoba mi się modulowane malowanie kamuflażu. Więcej peanów pewnie usłyszysz od forumowego miłośnika Starfighterów 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Co jeden to ładniejszy. Jakiś w wersji dwuosobowej będzie? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted October 7, 2019 Author Share Posted October 7, 2019 4 godziny temu, Xmen napisał: Jakiś w wersji dwuosobowej będzie? Z miłą chęcią bym zrobił sobie jakiegoś TF-a ale niestety w 72-ce trudno jest już trafić Hasę lub Revella w wersji dwumiejscowej. Jedyna nadzieja to wtórny rynek. Mam co prawda starego Matchboxa ale uroku kolekcji to on raczej by nie dodał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlb Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Nie jestem fanem tych samolotów, ale Twoje wykonanie to klasa sama w sobie i zaczynają mi się one podobać te "śledzie". Szczególnie ten (w niemieckim malowaniu). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Bardzo ładnie wykonany Starfighter. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy0007 Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Świetne 100 czwórki się tu tworzą. Fajny też Włoch. Zdecydowanie czekam na więcej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesio-69 Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Gratuluję fotki Tygodnia. W pełni zasłużona. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Bardzo ładna kolekcja. Gratulacje za fotkę tygodnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Gratuluję fotki tygodnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts