abtb Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 Wyciągania "śledzi" ciąg dalszy Tym razem do poniedziałkowej kawy dodaję: "Śledź bałtycki" z Marinefliegergeschwader 2 (MFG 2), baza lotnicza w Eggebek, 1970r, Niemcy I powoli, powoli coś się tam tworzy: Ps. Kalki z Hasy i trochę takie se. Poprzesuwane kolory i grube. Dlatego wykorzystałem część kalek z Italeri (krzyże i i odrobina eksploatacji) Kormorany Edkowe ( i w związku z tym uprzejmie donoszę że Edek poleciał trochę w trąbę i w pudełeczku z Kormoranami daje jednego Kormorana 1 i jednego Kormorana 2 czyli jak ktoś chce "uzbroić 104-kę lub Tornado to trzeba kupić dwa zestawy) Sidewintery Hasowe jak we Włochu, więc proszę się nie powtarzać w opiniach Dla zainteresowanych - jeszcze coś tam w sieci pływa Dla niecierpliwych - pomału się robi 1 Cytuj
lesio-69 Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 Bardzo ładnie. Ten z całej trójki najbardziej mi się podoba. Jakie będą następne ? Bo do kolekcji to chyba będą dwa następne.? 1 Cytuj
abtb Napisano 7 Października 2019 Autor Napisano 7 Października 2019 3 minuty temu, lesio-69 napisał: Bo do kolekcji to chyba będą dwa następne.? Bedą jeszcze dwa. Co prawda kolekcje są od 3 ( czyli już jest) lub 5 sztuk (czyli będzie) 4 minuty temu, lesio-69 napisał: Jakie będą następne ? Powieje gorącą egzotyką Cytuj
GreGG24 Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 Bardzo ładnie wyszedł. Podoba mi się modulowane malowanie kamuflażu. Więcej peanów pewnie usłyszysz od forumowego miłośnika Starfighterów 1 Cytuj
Xmen Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 Co jeden to ładniejszy. Jakiś w wersji dwuosobowej będzie? 1 Cytuj
abtb Napisano 7 Października 2019 Autor Napisano 7 Października 2019 4 godziny temu, Xmen napisał: Jakiś w wersji dwuosobowej będzie? Z miłą chęcią bym zrobił sobie jakiegoś TF-a ale niestety w 72-ce trudno jest już trafić Hasę lub Revella w wersji dwumiejscowej. Jedyna nadzieja to wtórny rynek. Mam co prawda starego Matchboxa ale uroku kolekcji to on raczej by nie dodał. Cytuj
tlb Napisano 7 Października 2019 Napisano 7 Października 2019 Nie jestem fanem tych samolotów, ale Twoje wykonanie to klasa sama w sobie i zaczynają mi się one podobać te "śledzie". Szczególnie ten (w niemieckim malowaniu). 1 Cytuj
mig Napisano 11 Października 2019 Napisano 11 Października 2019 Bardzo ładnie wykonany Starfighter. 1 Cytuj
rudy0007 Napisano 13 Października 2019 Napisano 13 Października 2019 Świetne 100 czwórki się tu tworzą. Fajny też Włoch. Zdecydowanie czekam na więcej 1 Cytuj
lesio-69 Napisano 14 Października 2019 Napisano 14 Października 2019 Gratuluję fotki Tygodnia. W pełni zasłużona. 1 Cytuj
Markuz Napisano 15 Października 2019 Napisano 15 Października 2019 Bardzo ładna kolekcja. Gratulacje za fotkę tygodnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi