Skocz do zawartości

Zapowiedzi i nowości - Rye Field Model

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

Apeluję o poprawę tytułu wątku: RFM (RyeField Model), a nie rmf (fm :P).

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
Napisano

1/35 - zapowiadane na lipiec 2020

RM-5040 - T-34/85 Model 1944 No.174 Factory

RM-5046 - Pz.kpfw.IV Ausf.H early production w/workable track linksIV.thumb.jpg.53c033898438c17ae32f52ca13467178.jpg

Pozdrawiam

Krzysztof

• 4 weeks later...
Napisano

I cyk błyskawiczna odpowiedź Border Model :D

107546987_607531306543195_41913083956801

Konkurencja, to nam wyjdzie tylko na dobre ?

Napisano

Nie sklejałem jeszcze nic Border Model, ale patrząc po internecie mają lepsze opinie od RFM i Takoma. Tego drugiego trójki wyglądają szczególnie słabo i nie ma się w ogóle po co nimi interesować, więc dobrze że jest konkurencja. Bo to oznacza że pewnie jeszcze w tym roku pojawi się sporo nowych Stugów =P

Napisano
Godzinę temu, rhinoceros napisał:

No przecież muszą zarabiać...?

A czym teraz mogą tu zaskoczyć??Chyba wszyscy robią "czwórki","trójki","teciaki","Tygrysy" i "Pantery"..z wnętrzem lub bez-do wyboru do koloru..ale z drugiej strony-modeli nigdy dość :super:

• 1 month later...
Napisano

W internetach znalazłem że taka nowość ma się wkrótce ukazać - Challenger 2 bez tych wszystkich bajerów dookoła. Trzeba będzie zakupić ?

FB_IMG_1597478577890.thumb.jpg.64ae211b8ef85a02ddabe0f093d94749.jpg

• Like 1
Napisano (edytowane)

Krzysiek, jesteś posłańcem dobrych wieści. Cały czas się zastanawiałem czy kupować Challego w wersji "jarmarcznej wozibudy" do ewentualnej przeróbki. Może też wypuszczą Warriora bez "płota"  we wczesnej wersji. Nie żebym narzekał, bo model Menga jest fajny, ale tam sporo grzebania, a cała sylwetka ginie za tymi osłonami.

Edytowane przez Marcin K.
Napisano

Tez mi właśnie takiego "golca" brakowało. Nie lubie tych wszystkich udziwnień. Ale ze wybór Brytyjskich wozów jest słabe to wziąłem. Teraz kolej na tego. 

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano
33 minuty temu, kzugaj napisał:

RFM zapowiedzial zestaw dodatkow do nowego Tygrysa RM2006

http://www.ryefield-model.com/thread-764-2.html

image.png.f567b19d825b2f334c3dacc88a3e5141.png

Na szczęście w nowym Tygrysie znajdzie się ramka z poprawionym zasobnikiem i prawidłowymi osłonami bocznymi.

Ten zestaw bardziej przyda się ich pierwszemu Tygrysowi 5001L.

Chociaż w tym zestawie ciekawe wydają się te drukowane elementy.