abtb Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 (edited) Witam Jak w temacie, Żbik prosto z pudła Airfixa Referencja: Pilot: Model: Grummam F4F-4 Wildcat, Henderson Field, Guadalcanal, 1943, pilot kap. Marian E. Carl Edited October 26, 2019 by abtb 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Ładnie bardzo ładnie.Przybrudzony tak w sam raz jak dla mnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiekB Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Śliczne maleństwo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesio-69 Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Naprawdę mi się podoba i to bardzo. Ja bym inaczej umieścił kolejność zdjęć modelu. Pod zdjęciami z epoki zdjęcie w takiej samej pozie modelu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsel Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Świetny Żbik. Bardzo mi się podoba. Ładnie zmalowany i doskonały łedering. Widać że maszyna frontowa- brudna i spracowana. Miłe uzupełnienie kolekcji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Bardzo ładny, pobrudzony z wyczuciem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted October 26, 2019 Author Share Posted October 26, 2019 Dzięki za opinie chłopaki. Cieszę się że mój najnowszy ulep przypadł do gustu 7 godzin temu, lesio-69 napisał: Ja bym inaczej umieścił kolejność zdjęć modelu. Pod zdjęciami z epoki zdjęcie w takiej samej pozie modelu. Piszesz i masz Galeria wzbogacona o "fotkę z epoki" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WujekAlice Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Ładniutki, tylko czego bardziej wyświechtany niż ten na zdjęciu? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jery Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 22 minuty temu, WujekAlice napisał: Ładniutki, tylko czego bardziej wyświechtany niż ten na zdjęciu? Bo ten na zdjęciu taki płaski i wygląda jak zabawka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 Dziękuję bardzo za opinie . W dniu 26.10.2019 o 13:15, lesio-69 napisał: Pod zdjęciami z epoki zdjęcie w takiej samej pozie modelu. Czyżby o takie "cuś" Koledze chodziło : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Fajny. Chodzi za mną ten grubbasek, ze względu na mozliwość zrobienia skłądanych skrzydełek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts