abtb Napisano 26 Października 2019 Share Napisano 26 Października 2019 (edytowane) Witam Jak w temacie, Żbik prosto z pudła Airfixa Referencja: Pilot: Model: Grummam F4F-4 Wildcat, Henderson Field, Guadalcanal, 1943, pilot kap. Marian E. Carl Edytowane 26 Października 2019 przez abtb 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Października 2019 Share Napisano 26 Października 2019 Ładnie bardzo ładnie.Przybrudzony tak w sam raz jak dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 26 Października 2019 Share Napisano 26 Października 2019 Śliczne maleństwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 26 Października 2019 Share Napisano 26 Października 2019 Naprawdę mi się podoba i to bardzo. Ja bym inaczej umieścił kolejność zdjęć modelu. Pod zdjęciami z epoki zdjęcie w takiej samej pozie modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 26 Października 2019 Share Napisano 26 Października 2019 Świetny Żbik. Bardzo mi się podoba. Ładnie zmalowany i doskonały łedering. Widać że maszyna frontowa- brudna i spracowana. Miłe uzupełnienie kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Października 2019 Share Napisano 26 Października 2019 Bardzo ładny, pobrudzony z wyczuciem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Października 2019 Autor Share Napisano 26 Października 2019 Dzięki za opinie chłopaki. Cieszę się że mój najnowszy ulep przypadł do gustu 7 godzin temu, lesio-69 napisał: Ja bym inaczej umieścił kolejność zdjęć modelu. Pod zdjęciami z epoki zdjęcie w takiej samej pozie modelu. Piszesz i masz Galeria wzbogacona o "fotkę z epoki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 26 Października 2019 Share Napisano 26 Października 2019 Ładniutki, tylko czego bardziej wyświechtany niż ten na zdjęciu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 26 Października 2019 Share Napisano 26 Października 2019 22 minuty temu, WujekAlice napisał: Ładniutki, tylko czego bardziej wyświechtany niż ten na zdjęciu? Bo ten na zdjęciu taki płaski i wygląda jak zabawka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Października 2019 Autor Share Napisano 28 Października 2019 Dziękuję bardzo za opinie . W dniu 26.10.2019 o 13:15, lesio-69 napisał: Pod zdjęciami z epoki zdjęcie w takiej samej pozie modelu. Czyżby o takie "cuś" Koledze chodziło : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 Fajny. Chodzi za mną ten grubbasek, ze względu na mozliwość zrobienia skłądanych skrzydełek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi