Mitrandir Napisano 4 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2019 5 minut temu, eLCe napisał: Wygląda super. Nie mogę się doczekać aż zobaczę efekt końcowy. Cieszę się bardzo, widząc nowe twarze w mojej kuźni Witam serdecznie i zapraszam Ubolewam ale aparat ześwirował z balansem bieli i wyszedł... biały ...a nie można tego o nim powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Ładnie ci to wychodzi. Obserwuję z sentymentem, gdyż właśnie od tego smoka zaczął się mój powrót. Ja wybrałem to drugie malowanie. Patrząc na twoją relację mam ochotę popełnić go jeszcze raz. Całkiem przyjemny zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2019 2 godziny temu, burzatg napisał: Ładnie ci to wychodzi. Obserwuję z sentymentem, gdyż właśnie od tego smoka zaczął się mój powrót. Ja wybrałem to drugie malowanie. Patrząc na twoją relację mam ochotę popełnić go jeszcze raz. Całkiem przyjemny zestaw. Co cię powstrzymuje? U mnie drugi też będzie... kiedyś. Jest tyle ciekawych tematów ino brać i lepić. To jeszcze mała aktualizacja... Italeri trochę po macoszemu podeszło do tematu, i zapomnieli o kalkomaniach na spodzie kadłuba Tak to wygląda teraz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 11 godzin temu, Mitrandir napisał: Co cię powstrzymuje? U mnie drugi też będzie... kiedyś. Jest tyle ciekawych tematów ino brać i lepić. Będzie drugi...kiedyś Na chwilę obecną siedzę w "rurach". Śmiglaka popełnię jako przerywnik. Kibicuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 NO dobra przekonałeś mnie. Tak to fajnie wyglada że zrobie mu większego brata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 Nie ma to jak urok osobisty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, stakor1 napisał: Nie ma to jak urok osobisty Ale o co chodzi... 3 godziny temu, p_bladek napisał: NO dobra przekonałeś mnie. Tak to fajnie wyglada że zrobie mu większego brata No... a styrałem się przy tym Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2019 McSushi... czyli amerykański śmigłowiec w japońskim malowaniu Drugi dzień walki z brakującymi kalkomaniami i wygrzebywanie z innych zestawów ... Ehhh italeri 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 Więcej sadzy!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2019 5 godzin temu, Grzes napisał: Więcej sadzy!!! Będzie.... ale to jeszcze nie ten etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 Ja tylko przypominam czego społeczeństwo oczekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2019 ...społeczeństwo... ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 10 Grudnia 2019 Share Napisano 10 Grudnia 2019 Pięknie , bardzo ładny wiatrak zarówno oryginał jak i twój model Grześu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2019 Dziękuje, dziękuje ... ...160 stencils after Italeri bardzo po macoszemu potraktowała temat, więc nie pozostało nic innego, jak skompletować brakujące oznaczenia. Trzy dni i 8 kompletów kalkomani później wyglada to tak. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 Latający "tir" , świetnie się prezentuje . Nie spotkałeś czasem jakiegoś z polskim akcentem ? Może Dżonu ("Sami swoi") albo Kovalsky takim latał ? Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2019 19 minut temu, Hello napisał: Latający "tir" , świetnie się prezentuje . Nie spotkałeś czasem jakiegoś z polskim akcentem ? Może Dżonu ("Sami swoi") albo Kovalsky takim latał ? Pozdrawiam Hello ...niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 Szkoda , żona przez ramię mi podglądała Twoje ostatnie zdjęcie i spytała dlaczego takiego dużego jeszcze sobie nie kupiłem ? Hello 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 Kurde, wygląda jakby jakiś pająk wlazł Ci w kadr 5 godzin temu, Mitrandir napisał: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 (edytowane) 6 godzin temu, Mitrandir napisał: 160 stencils Czyli te japońskie napisy tworzyłeś z pojedynczych kreseczek? Brawo Ty Patrzę na tego klamota i stwierdzam że chyba se w tym roku "śmigłowce" w Mińsku odpuszczę Edytowane 11 Grudnia 2019 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 21 minut temu, abtb napisał: stwierdzam że chyba se w tym roku "śmigłowce" w Mińsku odpuszczę Ale przy takiej ilości samolotów jakie zrobiłeś i tak będziesz miał sporo zastanawiania co ze sobą zabrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 3 minuty temu, Grzes napisał: samolotów jakie zrobiłeś W tym roku "uderzam" gabarytem, jeden wystarczy by zająć prawie m2 powierzchni Datę imprezy znam, jest jeszcze czas by wyciągnąć z kapelusza jakiegoś "królika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 3 minuty temu, abtb napisał: Datę imprezy znam, jest jeszcze czas Kurde, gadasz tak jak trener Wenta gdy do końca meczu zostało 15 sekund Ja gdybym dziś zaczął model musiałbym celować na konkurs co najmniej w 2025 roku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 Wygląda imponująco! Jak dołożysz wirnik to już będzie kolos. Tak z ciekawości, prócz Mi-6 jest coś większego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 1 minutę temu, burzatg napisał: prócz Mi-6 jest coś większego Jest jeszcze Mi-26, ale i tak wszystkich zamiata prototyp W-12, czyli Mi-12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi