Adamsky Napisano 25 Października 2023 Autor Share Napisano 25 Października 2023 Do PZL Adamsky trafiły ASO-2W, antywibrator do Mi-17 oraz piec KO-50 - skala 1:48 W poczekalni do hali montażowej : 1. Mi-17 AMK - 605 Kraków Boggie 2. Mi-17 Zvezda - 607 PJEM 3. Mi-17 AVC - 5528 Błękitek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 25 Października 2023 Share Napisano 25 Października 2023 Hej, Zapowiada się Mi-17 na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 25 Października 2023 Autor Share Napisano 25 Października 2023 Generalnie ten piec KO-50 z Black Doga słabo w realu wygląda, ale zawsze teraz mozna go narysować w 3d jest wzór, antywibrator rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 Koleżanka z pracy pyta - do czego służy antywibrator?... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 10 minut temu, KayFranz napisał: Koleżanka z pracy pyta - do czego służy antywibrator?... Neutralizuje przyjemne doznania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 W dniu 25.10.2023 o 08:26, Adamsky napisał: - antywibrator do Mi-17 - czy masz na myśli tłumik drgań ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 Offtop... Nasuwa się tekst z dziedziny drgań harmonicznych: "Gdyby pani miała 50 okresów na sekundę, toteż by pani buczała..." 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 28 Września Autor Share Napisano 28 Września Witam, ponownie- jest za mną trudny okres, nic już nie będzie takie same , ale wracam do gry, nie ma już mojej Beaci realnie, choć dla mnie zawsze będzie. Produkcja kalek wraca PZL Adamsky - OPEN. Wracamy do projektów... cdn..... 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Września Share Napisano 29 Września i to jest bardzo dobra wiadomość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Września Share Napisano 30 Września Yupiii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi