Grzes Napisano 15 Grudnia 2023 Share Napisano 15 Grudnia 2023 2 godziny temu, M.A.V. napisał: to może być oferta mało realna..... Trzeba by zapytać w Martoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 16 Grudnia 2023 Share Napisano 16 Grudnia 2023 Zamówiłem Bż-4 Żuk. Dam znać jak dojdzie do realizacji zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Grudnia 2023 Share Napisano 19 Grudnia 2023 W dniu 15.12.2023 o 22:46, Grzes napisał: Trzeba by zapytać w Martoli Zapytanie wykonałem No i taką odpowiedź dostałem w sprawie Ardpola: "Limitowane. Zamówić i czekać. Kiedy będzie to będzie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 20 Grudnia 2023 Share Napisano 20 Grudnia 2023 21 godzin temu, Grzes napisał: Zapytanie wykonałem No i taką odpowiedź dostałem w sprawie Ardpola: "Limitowane. Zamówić i czekać. Kiedy będzie to będzie." Ale że co, tydzień, miesiąc(e), lata. Jak coś, to też bym zamówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 20 Grudnia 2023 Share Napisano 20 Grudnia 2023 Pewno lada dzień po niedzieli; tylko Nikt jeszcze nie wie po której 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 20 Grudnia 2023 Share Napisano 20 Grudnia 2023 20 minut temu, sianko napisał: Ale że co, tydzień, miesiąc(e), lata. Jak coś, to też bym zamówił Tego się od kierownika nie dowiesz. Ale biorąc pod uwagę, że nie pobierają przedpłat, nie jest to chyba problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Grudnia 2023 Share Napisano 20 Grudnia 2023 49 minut temu, sianko napisał: Ale że co, tydzień, miesiąc(e), lata Całość informacji wrzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 20 Grudnia 2023 Share Napisano 20 Grudnia 2023 W dniu 16.12.2023 o 22:02, kopernik napisał: Zamówiłem Bż-4 Żuk. Dam znać jak dojdzie do realizacji zamówienia. Mam już info, że jest do odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Bierzcie, bo jest w czym wybierać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Na razie kupiłem Orlika i Żuka. Czaję się jeszcze na kilka modeli, tylko ta cena ... Jeden miesięcznie, to max na co mogę sobie pozwolić. A, i sklejać nie będę, za drogie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Wierzyłem, że ten dzień kiedyś nastąpi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego no to do warsztatu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Zapowiedź nowości ! Pirat i Jaskółka w 48. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Mam nadzieję, że koledzy @Bell i @wmirek007 się nie pogniewają jak dla aktualizacji wkleję do wątku ich fotki zapożyczone z sąsiedniego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca no i wszystko pasuje jeszcze tylko 34 warianty Wilgi przeskoczyc..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca W dniu 18.03.2024 o 16:49, BRAVO112 napisał: no i wszystko pasuje jeszcze tylko 34 warianty Wilgi przeskoczyc..... Wyobraź sobie, że ktoś czeka na Wilgę 2000. 1999 wariantów do przeskoczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca troche szkoda, bo prototyp kupi moze 5 osob a Wilge 35 kazda osoba po 5.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca 50 minut temu, BRAVO112 napisał: bo prototyp kupi moze 5 osob Osobiście znam 4 które kupiły plus ja Także myślę że chętnych będzie jednak trochę więcej Cholera miałem już kiedyś tam jej inboxa wrzucić i zawsze zapomnę 55 minut temu, BRAVO112 napisał: a Wilge 35 kazda osoba po 5. No ze 3-4 bym wziął na pewno bo bym sobie 80 jeszcze zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca O przepraszam, ja prototyp Wilgi kupiłem jako pierwszy z zakupów w Ardpolu w Bytomiu. Myślę, że kupi go sporo osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca tak sie zastanawiam. ... kazda osoba po 5))) . wez pod uwage ze to zywica. Jak znam zycie to moze 100 zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca zmeczylem jedna z Amodela, to zbudowalbym teraz ze trzy z Ardpola ( conajmniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca 20 godzin temu, Pires napisał: ja prototyp Wilgi kupiłem jako pierwszy z zakupów w Ardpolu w Bytomiu Ja miałem już pod koniec 2023, z tzw. pierwszych lań do novych forem bez przesunięć, nadlewek i zmarszczeń spracowanej sklejki No i bez tego fajnego pudełka, tylko w pudełku kryzysowym - zastępczym. W dniu 21.03.2024 o 10:28, Wymysl napisał: Wyobraź sobie, że ktoś czeka na Wilgę 2000 Może i tak, ale niekoniecznie. Ja bym takie ze 3 może kupił dla malowań SG i 2 cywilek. W Polsce oprócz SG nikt już chyba tego nie eksploatuje. Ostatnia czeka w Poznaniu na sprzedaż. Klubowa z Leszna buja się gdzieś w Australii, Orlenka z Płocka jest w RPA. Pozostałe kilkanaście rozeszło się po świecie i tylko mutant Draco trochę rozsławił Wilgę 2000. Sam osobiście Wilgę 2000 widziałem z bliska 4 razy i jakoś wrażenia na mnie nie zrobiła tak jak stara klasyczna. To natomiast wygląda zachecająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Tymczasem u mnie kolejne lądowania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca tyle odnosnie druku 3D .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 22 Marca Share Napisano 22 Marca Cytat 1 godzinę temu, Grzes napisał: Tymczasem u mnie kolejne lądowania A skąd był start? Nie pisz, że skontowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi