Matys Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 (edited) Tak tu się ostatnio jakoś raźniej zrobiło, że może i ja coś zaprezentuję. Model sam w sobie raczej jakości przeciętnej - dużo nadlewek, spasowanie i detal też niezbyt wybitne. Zrobiony prosto z pudła poza drobnymi dodatkami w środku. Malowany pędzlem. Strasznie skurczybyk mały więc makro jest bezlitosne, do tego ciężko na niego dobrze złapać ostrość. [ Edited December 7, 2019 by Matys 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 (edited) Brawo za pędzel Edited December 7, 2019 by Bengal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon_Bar Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Faktycznie jak na śmigłowce to pchełka Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Gratki. Fajnie wyszedł. Jak ogólnie oceniasz Special Hobby w porównaniu do Italeri? Ja w zeszłym roku robiłem Izraelczyka, malowałem aerografem, ale maskowanie przy tej wielkości to była masakra. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matys Posted February 3, 2020 Author Share Posted February 3, 2020 5 godzin temu, GreGG24 napisał: Gratki. Fajnie wyszedł. Jak ogólnie oceniasz Special Hobby w porównaniu do Italeri? Ja w zeszłym roku robiłem Izraelczyka, malowałem aerografem, ale maskowanie przy tej wielkości to była masakra. Nie robiłem Italeri więc porównania nie mam. Generalnie zestaw SH to przepak niejakiego Profiline, i niestety typowy short. Sporo nadlewek, sporo szlifowania i szpachlowania. Zdecydowanie nie byłem fanem. Maskowanie to nie mój problem, pędzlem malowałem kamuflaż od ręki. Jedynie szyby maskowałem płynną maską Vallejo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 ładny niuniuś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Bardzo udany ulepek Gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Cześć! Jak już tak ożywiamy wątek po roku, to tu jest porównanie z Italeri: Twój MD500 też bardzo ładny! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts