Matys Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Tak tu się ostatnio jakoś raźniej zrobiło, że może i ja coś zaprezentuję. Model sam w sobie raczej jakości przeciętnej - dużo nadlewek, spasowanie i detal też niezbyt wybitne. Zrobiony prosto z pudła poza drobnymi dodatkami w środku. Malowany pędzlem. Strasznie skurczybyk mały więc makro jest bezlitosne, do tego ciężko na niego dobrze złapać ostrość. [ Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Matys 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Brawo za pędzel Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 Faktycznie jak na śmigłowce to pchełka Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 3 Lutego 2020 Share Napisano 3 Lutego 2020 Gratki. Fajnie wyszedł. Jak ogólnie oceniasz Special Hobby w porównaniu do Italeri? Ja w zeszłym roku robiłem Izraelczyka, malowałem aerografem, ale maskowanie przy tej wielkości to była masakra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 3 Lutego 2020 Autor Share Napisano 3 Lutego 2020 5 godzin temu, GreGG24 napisał: Gratki. Fajnie wyszedł. Jak ogólnie oceniasz Special Hobby w porównaniu do Italeri? Ja w zeszłym roku robiłem Izraelczyka, malowałem aerografem, ale maskowanie przy tej wielkości to była masakra. Nie robiłem Italeri więc porównania nie mam. Generalnie zestaw SH to przepak niejakiego Profiline, i niestety typowy short. Sporo nadlewek, sporo szlifowania i szpachlowania. Zdecydowanie nie byłem fanem. Maskowanie to nie mój problem, pędzlem malowałem kamuflaż od ręki. Jedynie szyby maskowałem płynną maską Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 4 Lutego 2020 Share Napisano 4 Lutego 2020 ładny niuniuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Bardzo udany ulepek Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Cześć! Jak już tak ożywiamy wątek po roku, to tu jest porównanie z Italeri: Twój MD500 też bardzo ładny! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi