mirage3 Napisano 27 Września Share Napisano 27 Września (edytowane) Edytowane 27 Września przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października (edytowane) Migacz od Edka dostał pudełko. A Kinetic piłuje dalej temat Viperów tym razem agresywnych ponad miarę. K48103 Lockheed Martin F-16C Agressors A na koniec FAfików nigdy za mało... Edytowane 4 Października przez mirage3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października (edytowane) 7 godzin temu, mirage3 napisał: A Kinetic piłuje dalej temat Viperów tym razem agresywnych ponad miarę. K48103 Lockheed Martin F-16C Agressors Ciekawe, jakie malowania dadzą oprócz okładkowego i czy pójdą po linii najmniejszego oporu i dadzą tylko ACMI, czy dorzucą inne zasobniki, z którymi Aggressory latają Edytowane 4 Października przez Wojtu204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października Nie widać żadnych nowych ramek w uzbrojeniu także chyba nie. W pudelkach jest cały czas to samo, jedyna nowa ramka jaka się pojawiła zgodnie z zapowiedziami to CFT. Na razie w żadnej zapowiedzi nie ma garbu do wersji D ale szczerze mówiąc po zapowiedzi przez GWH ich rodziny to kinetica można odpuścić. Tak będzie droższy ale na 99% bardziej modeller friendly a i pewnie trochę błędów z kinetica poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października Edek obiecuje Ogólnie MiG-15 wery łelkom... Ale jak to wyjdzie sam Kniaź Wlad nie wie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października I jeszcze dwie kolejne zapowiadane Edwardowe nowości. Z obu się cieszę: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października Oni to na jakichś banerach drukują i wieszają przed firmą, żeby naród wiedział nad czym pracują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października To zdjęcia z prezentacji Kniazia na E-Day . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października Czyli z rzutnika na prześcieradle ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października Tego Miga to już który rok pokazują? A tak w ogóle to ktoś jeszcze pamięta o Stukasie co miał być pilnie na już wydany? Dużo modeli w różnych skalach a biorąc pod uwagę, że tak mniej więcej 8 do 10 modeli w skali roku nowych wydają przy maksymalnej napince to sam jestem ciekaw co z tego się stanie ciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października Coś mi temat uciekł... AFV dokłada się do kolekcji agresorów na F-5 aż dwa pudełka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października (edytowane) Unboxing hybrydowej nowości Eduarda: No i malowanki na P-40N już były, ale boxartu jeszcze nie: Edytowane 6 Października przez barszczo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października W dniu 5.10.2025 o 20:07, barszczo napisał: I jeszcze dwie kolejne zapowiadane Edwardowe nowości. Z obu się cieszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października (edytowane) No i w te P-40tki to wierzę że zrobią. Przy tej ilości hybryd w 32 ktore zapowiedzieli a jeszcze się gdzieś Kucyk plącze rok temu ogloszony to mig może w 28 sie pojawi. No i jeszce pare starych modeli w 72 wiszą np Albatros D.III ktory juz w tamtym roku mial byc na wiosne Edytowane 6 Października przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedrzich Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października 12 godzin temu, Qz9 napisał: No i w te P-40tki to wierzę że zrobią. Przy tej ilości hybryd w 32 ktore zapowiedzieli a jeszcze się gdzieś Kucyk plącze rok temu ogloszony to mig może w 28 sie pojawi. No i jeszce pare starych modeli w 72 wiszą np Albatros D.III ktory juz w tamtym roku mial byc na wiosne Jakby jeszcze zrobili nowe wczesne P-40tki A-C… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października A tymczasem MiniArt kolejnego Dzbanka dorzuca (a przynajmniej zapowiada, że "Coming soon" ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października Parę szczegółów Edwardowej, hybrydowej Avii z bliska: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października Kniaż na czeskim forum kilka dni temu napisał, że Mig-15 celują żeby to był model na eday tak,jak w tym roku był Mig-21. Oczywiście „czeska limitka” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Kiedyś, kiedyś coś mi się obiło o uszy, że ktoś tam zastanawia się nad wydaniem konwersji do MiGa-17 od Kinetica na naszego Lima-6. Czy ktoś coś, czy to tylko moje pobożne życzenia urojone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedrzich Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 1 godzinę temu, arhtus napisał: Kiedyś, kiedyś coś mi się obiło o uszy, że ktoś tam zastanawia się nad wydaniem konwersji do MiGa-17 od Kinetica na naszego Lima-6. Czy ktoś coś, czy to tylko moje pobożne życzenia urojone? Brałbym…. A może Chińczyk zrobi… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Na Babarybie rozmawiałem z człowiekiem związanym z AWC-MODEL namawiając go na tą konwersję, raczej nie był zainteresowany tłumacząc to brakiem odpowiedniej dokumentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Teraz, Bedrzich napisał: Brałbym…. A może Chińczyk zrobi… Byle nie zrobił jak SMER Wszystko co do tej pory widziałem, np. na Shapeways, na siłę próbuje wpasować zasobnik na spadochron pod ster kierunku normalnej długości, co skutkuje całkowicie błędnym kształtem tego zasobnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedrzich Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 1 minutę temu, Andzin napisał: Byle nie zrobił jak SMER Wszystko co do tej pory widziałem, np. na Shapeways, na siłę próbuje wpasować zasobnik na spadochron pod ster kierunku normalnej długości, co skutkuje całkowicie błędnym kształtem tego zasobnika. Trzeba kogoś wpuścić ze skanerem 3D do jakiegoś muzeum coby dokumentację zrobił… Może byłyby efekty… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 3 godziny temu, arhtus napisał: Kiedyś, kiedyś coś mi się obiło o uszy, że ktoś tam zastanawia się nad wydaniem konwersji do MiGa-17 od Kinetica na naszego Lima-6. Czy ktoś coś, czy to tylko moje pobożne życzenia urojone? Chyba Hobbybossa a nie Kinetica, nie przypominam sobie żeby Kinetic robił MiGa-17... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października (edytowane) AMMO wypuścił serię MiGa-17, ale to chyba właśnie produkt Kinetica. Ostatnio pojawiło się nawet pudełko od Kinetica w fajnej cenie, tylko tego żądła i pylonów brak Edytowane 10 Października przez arhtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi