Qz9 Napisano 16 Stycznia Napisano 16 Stycznia (edytowane) Probny wtrysk herbacianego phantoma. Jak na Airfuxa to całkiem spoko wyglada FDownloader.Net_AQPA0eVYaeEDLYz0gEvVFcm3Ilt3bWmgTJl3y3LJQdLreSeKwDGZhJuImqv3l4jmECgMJHB-g2P8m7raX0OjZNnilsU3VYRyMU1ssKDTZ1qxJw_720p_(HD).mp4 Edytowane 16 Stycznia przez Qz9 3 Cytuj
mirage3 Napisano 16 Stycznia Napisano 16 Stycznia (edytowane) Qr..a nowa szafa do kupna... Edit: Edek zapowiada na marzec powrót wcześniej dziewiątki c Edytowane 17 Stycznia przez mirage3 2 2 Cytuj
marek d Napisano 17 Stycznia Napisano 17 Stycznia 18 godzin temu, mirage3 napisał: Qr..a nowa szafa do kupna... .. gdzie by tu ją postawić? Cytuj
jachud3 Napisano 17 Stycznia Napisano 17 Stycznia 52 minuty temu, marek d napisał: .. gdzie by tu ją postawić? Ja do problemu podszedłem kompleksowo - strych w nowym domu niby będzie nieużytkowy, a w praktyce zrobi za idealny składzik bez dostępu dla małżeńskich osób postronnych co z oczu, to z serca 2 2 Cytuj
marek d Napisano 17 Stycznia Napisano 17 Stycznia Godzinę temu, jachud3 napisał: składzik bez dostępu dla małżeńskich osób postronnych Gdzie diabeł nie może tam koleżankę małżonkę pośle. 2 Cytuj
Wojtu204 Napisano 17 Stycznia Napisano 17 Stycznia Zvezda szykuje kolejną wersję Mi-17 - na razie rendery: 1 Cytuj
Qz9 Napisano 17 Stycznia Napisano 17 Stycznia 4 godziny temu, jachud3 napisał: Ja do problemu podszedłem kompleksowo - strych w nowym domu niby będzie nieużytkowy, a w praktyce zrobi za idealny składzik bez dostępu dla małżeńskich osób postronnych co z oczu, to z serca Ja u siebie strych nieużytkowy zamieniłem w połowie w składzik a w połowie moja jaskinia 1 Cytuj
Bedrzich Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia W dniu 16.01.2026 o 17:05, mirage3 napisał: Kolejne tematy od Mini Art Jak się powiększy ten boxart Z. Kołachy to widać Dzbanek Łanowskiego. Czyżby drugie malowanie w pudełku? Cytuj
Muśtax Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia Italeri : "poszerzamy naszą ofertę produktów poświęconych Regia Aeronautica o dwie ważne nowości w skali 1:48, wykonane przy użyciu całkowicie nowych form: długo oczekiwany myśliwiec MC.202 Folgore oraz słynny samolot torpedowy Savoia Marchetti S.79 Sparviero." 4 Cytuj
barszczo Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia (edytowane) W dniu 20.01.2026 o 12:30, Muśtax napisał: długo oczekiwany myśliwiec MC.202 Folgore Jeśli będzie taki jak jego większy brat, Hasegawa będzie mogła spać spokojnie . A tymczasem za południową granicą, w Księstwie wielkiego Kniazia...: Edytowane 21 Stycznia przez barszczo 3 Cytuj
Wojtu204 Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia W katalogu Italeri na 2026 jest jeszcze taki mały obrazek: Będzie okazja uzupełnić "plastik" Sam katalog można pobrać stąd: https://www.italeri.com/en/article/866 1 Cytuj
mirage3 Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia Godzinę temu, Wojtu204 napisał: W katalogu Italeri na 2026 jest jeszcze taki mały obrazek: Będzie okazja uzupełnić "plastik" Sam katalog można pobrać stąd: https://www.italeri.com/en/article/866 Wszystko fajnie ale patrząc na obrazek z katalogu to Italerka nadal nie wie jaką wersję sprzedaję a to wskazuje, że w pudełku będzie Stary strucel z 1995... Cytuj
Qz9 Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, jachud3 napisał: Ciekawe kiedy F/L... Straszyli, ze jak dobrze wiatr zawieje to 1Q27…ale cos słabo wieje ostatnio Edytowane 20 Stycznia przez Qz9 Cytuj
Wojtu204 Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, mirage3 napisał: w pudełku będzie Stary strucel z 1995... Też tak podejrzewam, ale cóż, na bezrybiu... Edytowane 20 Stycznia przez Wojtu204 Cytuj
barszczo Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia (edytowane) Malowanki na Lysandera Mk.III od Airfixa: Edytowane 21 Stycznia przez barszczo 3 Cytuj
mirage3 Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia (edytowane) Kolejny Blekhok od ICM. Też może być ciekawe ale na pewno dużo bardziej kosztowne niż Airfix. Edytowane 24 Stycznia przez mirage3 5 Cytuj
Cypis Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia Clear Prop! i ich Boeing F4B-4 w dwóch odsłonach , US Navy i US Marines 1 Cytuj
Qz9 Napisano 25 Stycznia Napisano 25 Stycznia To już dawno było, pytanie kiedy wreszcie trafi na pòłki ? Cytuj
mirage3 Napisano 25 Stycznia Napisano 25 Stycznia 18 godzin temu, Qz9 napisał: To już dawno było, pytanie kiedy wreszcie trafi na pòłki ? Ogólnie to z pewnymi tematami może być lipa lub duża obsuwa. Jeden z takich poważniejszych projektantów na Ukrainie Konstantin Kolobow zginął w walce na froncie. Gość robił kilka sporych projektów dla kilku firm nie tylko z Ukrainy. https://www.facebook.com/share/p/17ssWX5PT8/ 3 Cytuj
Qz9 Napisano 26 Stycznia Napisano 26 Stycznia Chodzilo mi o to ze juz pokazywali wypraski (wrzesien jesli dobrze pamietam) a dalej nie ma modelu w sprzedazy. a ostatnio niestety kilku (kojarze 3) fachmanow zginelo walczac z russkimi ;( 1 Cytuj
Wojciech Napisano 26 Stycznia Napisano 26 Stycznia 9 godzin temu, Qz9 napisał: ... walczac z russkimi ;( Waż kolego słowa proszę i swoją rusofobiczną retorykę, którą emanujesz na tym forum, zechciej zachować dla siebie. 8 2 Cytuj
mirage3 Napisano 26 Stycznia Napisano 26 Stycznia Godzinę temu, Wojciech napisał: Waż kolego słowa proszę i swoją rusofobiczną retorykę, którą emanujesz na tym forum, zechciej zachować dla siebie. Zakładam, że nie masz zielonego pojęcia co się dzieje obecnie w Naszej części Europy i kto narobił problemów wszystkim dookoła. W skrócie: upłynie jeszcze dużo wody w Dnieprze zanim ruscy będą godni nazwania ich Rosjanami... Спасибо за внимание. 6 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi