Qz9 Napisano Piątek o 21:15 Share Napisano Piątek o 21:15 (edytowane) Probny wtrysk herbacianego phantoma. Jak na Airfuxa to całkiem spoko wyglada FDownloader.Net_AQPA0eVYaeEDLYz0gEvVFcm3Ilt3bWmgTJl3y3LJQdLreSeKwDGZhJuImqv3l4jmECgMJHB-g2P8m7raX0OjZNnilsU3VYRyMU1ssKDTZ1qxJw_720p_(HD).mp4 Edytowane Piątek o 21:15 przez Qz9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Piątek o 21:33 Share Napisano Piątek o 21:33 (edytowane) Qr..a nowa szafa do kupna... Edit: Edek zapowiada na marzec powrót wcześniej dziewiątki c Edytowane Sobota o 12:04 przez mirage3 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano Sobota o 15:46 Share Napisano Sobota o 15:46 18 godzin temu, mirage3 napisał: Qr..a nowa szafa do kupna... .. gdzie by tu ją postawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Sobota o 16:41 Share Napisano Sobota o 16:41 52 minuty temu, marek d napisał: .. gdzie by tu ją postawić? Ja do problemu podszedłem kompleksowo - strych w nowym domu niby będzie nieużytkowy, a w praktyce zrobi za idealny składzik bez dostępu dla małżeńskich osób postronnych co z oczu, to z serca 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano Sobota o 18:00 Share Napisano Sobota o 18:00 Godzinę temu, jachud3 napisał: składzik bez dostępu dla małżeńskich osób postronnych Gdzie diabeł nie może tam koleżankę małżonkę pośle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Sobota o 20:43 Share Napisano Sobota o 20:43 Zvezda szykuje kolejną wersję Mi-17 - na razie rendery: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Sobota o 21:15 Share Napisano Sobota o 21:15 4 godziny temu, jachud3 napisał: Ja do problemu podszedłem kompleksowo - strych w nowym domu niby będzie nieużytkowy, a w praktyce zrobi za idealny składzik bez dostępu dla małżeńskich osób postronnych co z oczu, to z serca Ja u siebie strych nieużytkowy zamieniłem w połowie w składzik a w połowie moja jaskinia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedrzich Napisano Poniedziałek o 21:49 Share Napisano Poniedziałek o 21:49 W dniu 16.01.2026 o 17:05, mirage3 napisał: Kolejne tematy od Mini Art Jak się powiększy ten boxart Z. Kołachy to widać Dzbanek Łanowskiego. Czyżby drugie malowanie w pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muśtax Napisano Wtorek o 11:30 Share Napisano Wtorek o 11:30 Italeri : "poszerzamy naszą ofertę produktów poświęconych Regia Aeronautica o dwie ważne nowości w skali 1:48, wykonane przy użyciu całkowicie nowych form: długo oczekiwany myśliwiec MC.202 Folgore oraz słynny samolot torpedowy Savoia Marchetti S.79 Sparviero." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Wtorek o 12:18 Share Napisano Wtorek o 12:18 (edytowane) W dniu 20.01.2026 o 12:30, Muśtax napisał: długo oczekiwany myśliwiec MC.202 Folgore Jeśli będzie taki jak jego większy brat, Hasegawa będzie mogła spać spokojnie . A tymczasem za południową granicą, w Księstwie wielkiego Kniazia...: Edytowane wczoraj o 16:05 przez barszczo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Wtorek o 12:35 Share Napisano Wtorek o 12:35 Wersja "K" jak Kniaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Wtorek o 15:28 Share Napisano Wtorek o 15:28 Ciekawe kiedy F/L... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Wtorek o 16:47 Share Napisano Wtorek o 16:47 W katalogu Italeri na 2026 jest jeszcze taki mały obrazek: Będzie okazja uzupełnić "plastik" Sam katalog można pobrać stąd: https://www.italeri.com/en/article/866 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Wtorek o 17:55 Share Napisano Wtorek o 17:55 Godzinę temu, Wojtu204 napisał: W katalogu Italeri na 2026 jest jeszcze taki mały obrazek: Będzie okazja uzupełnić "plastik" Sam katalog można pobrać stąd: https://www.italeri.com/en/article/866 Wszystko fajnie ale patrząc na obrazek z katalogu to Italerka nadal nie wie jaką wersję sprzedaję a to wskazuje, że w pudełku będzie Stary strucel z 1995... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Wtorek o 17:55 Share Napisano Wtorek o 17:55 (edytowane) 2 godziny temu, jachud3 napisał: Ciekawe kiedy F/L... Straszyli, ze jak dobrze wiatr zawieje to 1Q27…ale cos słabo wieje ostatnio Edytowane Wtorek o 17:56 przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Wtorek o 19:18 Share Napisano Wtorek o 19:18 (edytowane) Godzinę temu, mirage3 napisał: w pudełku będzie Stary strucel z 1995... Też tak podejrzewam, ale cóż, na bezrybiu... Edytowane Wtorek o 19:18 przez Wojtu204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano wczoraj o 16:04 Share Napisano wczoraj o 16:04 (edytowane) Malowanki na Lysandera Mk.III od Airfixa: Edytowane wczoraj o 16:04 przez barszczo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi