Qz9 Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia (edytowane) Probny wtrysk herbacianego phantoma. Jak na Airfuxa to całkiem spoko wyglada FDownloader.Net_AQPA0eVYaeEDLYz0gEvVFcm3Ilt3bWmgTJl3y3LJQdLreSeKwDGZhJuImqv3l4jmECgMJHB-g2P8m7raX0OjZNnilsU3VYRyMU1ssKDTZ1qxJw_720p_(HD).mp4 Edytowane 16 Stycznia przez Qz9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia (edytowane) Qr..a nowa szafa do kupna... Edit: Edek zapowiada na marzec powrót wcześniej dziewiątki c Edytowane 17 Stycznia przez mirage3 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia 18 godzin temu, mirage3 napisał: Qr..a nowa szafa do kupna... .. gdzie by tu ją postawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia 52 minuty temu, marek d napisał: .. gdzie by tu ją postawić? Ja do problemu podszedłem kompleksowo - strych w nowym domu niby będzie nieużytkowy, a w praktyce zrobi za idealny składzik bez dostępu dla małżeńskich osób postronnych co z oczu, to z serca 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Godzinę temu, jachud3 napisał: składzik bez dostępu dla małżeńskich osób postronnych Gdzie diabeł nie może tam koleżankę małżonkę pośle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Sobota o 20:43 Share Napisano Sobota o 20:43 Zvezda szykuje kolejną wersję Mi-17 - na razie rendery: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Sobota o 21:15 Share Napisano Sobota o 21:15 4 godziny temu, jachud3 napisał: Ja do problemu podszedłem kompleksowo - strych w nowym domu niby będzie nieużytkowy, a w praktyce zrobi za idealny składzik bez dostępu dla małżeńskich osób postronnych co z oczu, to z serca Ja u siebie strych nieużytkowy zamieniłem w połowie w składzik a w połowie moja jaskinia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedrzich Napisano Poniedziałek o 21:49 Share Napisano Poniedziałek o 21:49 W dniu 16.01.2026 o 17:05, mirage3 napisał: Kolejne tematy od Mini Art Jak się powiększy ten boxart Z. Kołachy to widać Dzbanek Łanowskiego. Czyżby drugie malowanie w pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muśtax Napisano Wtorek o 11:30 Share Napisano Wtorek o 11:30 Italeri : "poszerzamy naszą ofertę produktów poświęconych Regia Aeronautica o dwie ważne nowości w skali 1:48, wykonane przy użyciu całkowicie nowych form: długo oczekiwany myśliwiec MC.202 Folgore oraz słynny samolot torpedowy Savoia Marchetti S.79 Sparviero." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Wtorek o 12:18 Share Napisano Wtorek o 12:18 (edytowane) W dniu 20.01.2026 o 12:30, Muśtax napisał: długo oczekiwany myśliwiec MC.202 Folgore Jeśli będzie taki jak jego większy brat, Hasegawa będzie mogła spać spokojnie . A tymczasem za południową granicą, w Księstwie wielkiego Kniazia...: Edytowane Środa o 16:05 przez barszczo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Wtorek o 12:35 Share Napisano Wtorek o 12:35 Wersja "K" jak Kniaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Wtorek o 15:28 Share Napisano Wtorek o 15:28 Ciekawe kiedy F/L... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Wtorek o 16:47 Share Napisano Wtorek o 16:47 W katalogu Italeri na 2026 jest jeszcze taki mały obrazek: Będzie okazja uzupełnić "plastik" Sam katalog można pobrać stąd: https://www.italeri.com/en/article/866 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Wtorek o 17:55 Share Napisano Wtorek o 17:55 Godzinę temu, Wojtu204 napisał: W katalogu Italeri na 2026 jest jeszcze taki mały obrazek: Będzie okazja uzupełnić "plastik" Sam katalog można pobrać stąd: https://www.italeri.com/en/article/866 Wszystko fajnie ale patrząc na obrazek z katalogu to Italerka nadal nie wie jaką wersję sprzedaję a to wskazuje, że w pudełku będzie Stary strucel z 1995... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Wtorek o 17:55 Share Napisano Wtorek o 17:55 (edytowane) 2 godziny temu, jachud3 napisał: Ciekawe kiedy F/L... Straszyli, ze jak dobrze wiatr zawieje to 1Q27…ale cos słabo wieje ostatnio Edytowane Wtorek o 17:56 przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Wtorek o 19:18 Share Napisano Wtorek o 19:18 (edytowane) Godzinę temu, mirage3 napisał: w pudełku będzie Stary strucel z 1995... Też tak podejrzewam, ale cóż, na bezrybiu... Edytowane Wtorek o 19:18 przez Wojtu204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 16:04 Share Napisano Środa o 16:04 (edytowane) Malowanki na Lysandera Mk.III od Airfixa: Edytowane Środa o 16:04 przez barszczo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Rendery torpedowego Hampdena od ICM: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi