slamacek Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Ostrzę sobie na nią ząbki od pierwszej informacji, a nawet specjalnie z ortodontą się regularnie umawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Wildcat z Academy nadlatuje: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Wznowienie klasyka 1/48 Bf 108 - ProfiPack - Eduard 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca 1/48 DH.89 Dragon Rapide - Armory 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Na razie jeszcze jako zagraniczne zapowiedzi (zrzut z maila, jakiego dostałem od Squadron), a nawet podobno już u Chińczyków są, więc może niedługo i do nas zawitają wznowienia od Kitty Hawka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Hobbyboss Messerschmitt Bf109 E-3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca 11 godzin temu, Wojtu204 napisał: Na razie jeszcze jako zagraniczne zapowiedzi (zrzut z maila, jakiego dostałem od Squadron), a nawet podobno już u Chińczyków są, więc może niedługo i do nas zawitają wznowienia od Kitty Hawka Oj, Gripen! Byłoby pięknie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bethor Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Eee tam, Gripen. FURY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 20 Czerwca Share Napisano 20 Czerwca Jestem ciekaw: 1. Czy AH-1Z będzie w wersji pierwotnej, czy Ver. 2.0 - w tej drugiej były kalkomanie ma malowanie "Sharkmouth" - nie wiem, czy oprócz tego czymś się od wcześniejszej różniła. 2. Czy w UH-1N poprawią łopaty wirnika głównego - w pierwotnej edycji cała ramka zawierająca łopaty była żywcem wzięta z UH-1D. 3. Kiedy Banshee (i czy coś zmienią, czy wyjdzie to samo co pierwotnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Podobno jeszcze w czerwcu ma wylecieć z fabryki Hobby Bossa: B-24D Liberator ITEM No.: 81775 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca (edytowane) A niech leci, najlepiej od razu na hasiok mam nadzieję że HK puści w 48 bo ten to smutna karykatura . Edytowane 23 Czerwca przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca Kolejny Dzbanek z Dory: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca Sabre wyrusza w świat: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca Nie mój klimat ale niech bedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca 3 godziny temu, barszczo napisał: Sabre wyrusza w świat: i niech sobie leci.... tez nie moj samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca Akurat Sabre mi się podoba, parę w magazynku czeka na swój moment, więc na A nie miałem parcia.... ale takie ładne kolorowanki zaproponowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 2 Lipca Share Napisano 2 Lipca 1/48 Bf 109K-4 - Weekend Edition - Eduard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Lipca Share Napisano 2 Lipca Silnik S.B.S do Airfixowego Bulldoga: https://www.sbsmodel.com/model/SBS-48091/bristol-bulldog-engine-upgrade-set--without-rocker-covers- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 3 Lipca Share Napisano 3 Lipca Hasegawa wrzuca zapowiedzi nadchodzących modeli, czy raczej wznowień, a wśród nich taki oto klasyk w nowej panierce Planowana data wydania to wrzesień tego roku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Lipca Share Napisano 3 Lipca Panierka smakowita . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Lipca Share Napisano 4 Lipca (edytowane) ICM wydał kolejny zestaw "Wietnamski" w konwencji miksujemy jak chcemy A Italeri twierdzi, że ESCI wiecznie żywe będzie... Edytowane 4 Lipca przez mirage3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Lipca Share Napisano 5 Lipca Są hiszpańskie kalki, tylko model dramatyczny. Aż się dziwię że Mistercraft go jeszcze nie tłucze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 6 Lipca Share Napisano 6 Lipca W dniu 16.05.2024 o 15:54, Herod napisał: https://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/235140215-morane-saulnier-ms406c1-dw48031-148/ Recenzja MS.406 od Dory. Jeszcze odnośnie tego MS.406 z Dory. Jak wiecie kalkomania w zestawie ma błąd. Drobny ale jednak. Zamówiłem mój model w Banzai. W związku z tym błędem... cała partia została cofnięta i czeka na wymianę kalkomanii. Przynajmniej ja taką informację otrzymałem od Banzai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 6 Lipca Share Napisano 6 Lipca 39 minut temu, Herod napisał: Jak wiecie kalkomania w zestawie ma błąd. Drobny ale jednak Możesz wyjaśnić co to za błąd? Mam ten model ale z "drugiego tłoczenia" i jakoś nic nie widzę błędnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 6 Lipca Share Napisano 6 Lipca https://www.kfs-miniatures.com/1-48-morane-saulnier-ms-406c-1-dora-wings/ Tutaj masz. Drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi