Wojtu204 Napisano Piątek o 22:01 Share Napisano Piątek o 22:01 13 minut temu, mirage3 napisał: Ciekawe, czy wydadzą całą rodzinę, choć znając ICM, pewnie tak I to akurat chwilę po tym, jak kupiłem żywiczną konwersję CMK do Academy, żeby wyrzeźbić AH-6J... to chyba jedno z modelarskich praw Murphy'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Piątek o 22:27 Share Napisano Piątek o 22:27 21 minut temu, Wojtu204 napisał: Ciekawe, czy wydadzą całą rodzinę, choć znając ICM, pewnie tak I to akurat chwilę po tym, jak kupiłem żywiczną konwersję CMK do Academy, żeby wyrzeźbić AH-6J... to chyba jedno z modelarskich praw Murphy'ego Zasadniczo to model i konwersję mam już dłuższą chwilę ale nowy model też mile widziany. Tym bardziej, że jak wspomniałeś temat rozwojowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu (edytowane) SUFA od GWH pierwszy "in-box" F-16I Sufa Edytowane 7 godzin temu przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu I jest wreszcie w sprzedaży D3A2 od Wingsy Kits Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, mirage3 napisał: SUFA od GWH pierwszy "in-box" F-16I Sufa Patrzac na hodtorie chonskich modeli to mocno wygląda na to, że to poprawiony Kinetic. Powiela jego błędy w liniach i podziałach. Za to na zdjęciach chyba widać, że jako pierwszy model ma prawidłowo podniesione o 2 stopnie przednie klapy - tak ma F-16 na ziemii. Pytanie czy poprawili wlot powietrza bo ten z Kinetica jest wyraźnie za płaski i za mały w przektoju. No ale to drobiazg, zawsze można wsadzić zagłuszkę . Edytowane 5 godzin temu przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, Qz9 napisał: hodtorie chonskich wut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu I teraz mam dylemat - Sufa Gold od Kinetica, czy GWH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, KP.Taurus napisał: wut? ...historie chińskich... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi