RogerM Napisano Wtorek o 21:57 Share Napisano Wtorek o 21:57 39 minut temu, barszczo napisał: Mam nadzieję że to nie jest tylko doklejany element do już istniejącej osłony... Mam nadzieję, że tak, skoro dają osłonę typu Erla... ciekawi mnie czy do kompletu dołożą wysoki statecznik (?) bo były też takie konfiguracje (np. Hartmanna w zimowym kamo, chociaż niektórzy twierdzą, że to był G-14). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu W dniu 24.01.2026 o 19:38, Cypis napisał: Clear Prop! i ich Boeing F4B-4 w dwóch odsłonach , US Navy i US Marines W dniu 25.01.2026 o 02:14, Qz9 napisał: To już dawno było, pytanie kiedy wreszcie trafi na pòłki ? Według importera - w lutym (raczej pod koniec)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi