Staryfajter1954 Napisano 21 Lipca 2022 Share Napisano 21 Lipca 2022 3 godziny temu, Wojtu204 napisał: Muszą być pewni swego, skoro rzucają wyzwanie Tamce Jeśli się nie mylę, do tej pory Kinetic nie wypuszczał modeli blocków, które miała w ofercie Tamiya, a tą zapowiedzią "wpasowują" się w sam środek jej podwórka Tym bardziej ciekaw jestem tych nowych wypustów, bo od czasu zapowiedzi nowego F-16A mam dylemat, czy brać się za staruszki, które mam w magazynie, czy je pogonić i czekać na nowe A co Ci szkodzi skleić to co masz do sklejenia ? Sprzedasz sklejone modele i kupisz sobie nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 21 Lipca 2022 Share Napisano 21 Lipca 2022 1 godzinę temu, rudolf24 napisał: Ja to bym wolał jakby Sufe poprawili... Nie zdziwiłbym się, gdyby ponownie wypuścili całą linię, zastępującąc stopniowo starsze modele 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 21 Lipca 2022 Share Napisano 21 Lipca 2022 41 minut temu, Staryfajter1954 napisał: A co Ci szkodzi skleić to co masz do sklejenia ? Sprzedasz sklejone modele i kupisz sobie nowy. Mam za dużą kolejkę, żeby te 3 F-16 z Kinetica, które sobie umyśliłem robić po dwa razy, zwłaszcza w moim tempie... no i łatwiej jednak sprzedać niesklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 21 Lipca 2022 Share Napisano 21 Lipca 2022 21 minut temu, Wojtu204 napisał: Mam za dużą kolejkę, żeby te 3 F-16 z Kinetica, które sobie umyśliłem robić po dwa razy, zwłaszcza w moim tempie... no i łatwiej jednak sprzedać niesklejone Ja bym tam skleił co mam, kupił w międzyczasie coś nowego i sprzedał to co skleiłem. Zakup by się zwrócił. No ale to ja więc nie mogę zadecydować za Ciebie. Ja mam multum Starfighterów do sklejenia a czasem wpadnie mi jakiś nowy a i ze starego się cieszę bo Starfighter to Starfighter :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 22 Lipca 2022 Share Napisano 22 Lipca 2022 11 godzin temu, Wojtu204 napisał: Nie zdziwiłbym się, gdyby ponownie wypuścili całą linię, zastępującąc stopniowo starsze modele Było by świetnie bo o ile CJ czy block 25 Tamiyi ładnie się zestarzały i nie ma co narzekać, to Sufa Kinetica to jednak nieśmieszny żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 Mirage Rules Może przepakują Kinetica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 50 minut temu, mirage3 napisał: Mirage Rules Może przepakują Kinetica... Stawiam na Kinetica. Chętnie kupię bo wersji IIIE nie mam i w 48 chyba nikt nie produkuje. Bardzo dobra wiadomość :). Kupi się kalkomanie okolicznościowe i będzie z tego piękny model :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Lipca 2022 Share Napisano 28 Lipca 2022 Kolejne fajne kalki na Vipery 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Lipca 2022 Share Napisano 30 Lipca 2022 Kagero idzie w kalki zestaw w 1/72 i 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 Nowe Vipery Kinetica można już zamawiać, cena standard u nas pewnie dopiero na święta F-16A MLU F-16C 25/42 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) @mirage3 Wiadomo już coś o jakości tych modeli? Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Juffre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) @Juffre Wg. KINETICa (nieoficjalnie) to ich Viper ma mieć na pudełku dopisek Tamiya Slayer Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez mirage3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 No na papierze wygląda to niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 Takie newsy to ja rozumiem ResKit rozwala system... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 Godzinę temu, mirage3 napisał: Takie newsy to ja rozumiem ResKit rozwala system... W zasadzie to została im tylko reszta kadłuba i skrzydła, żeby mieć w pełni opracowaną miniaturę F-111... z żywicy... w cenie nerki 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 12 minut temu, Wojtu204 napisał: W zasadzie to została im tylko reszta kadłuba i skrzydła, żeby mieć w pełni opracowaną miniaturę F-111... z żywicy... w cenie nerki Dobrze podsumowane :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 3 Sierpnia 2022 Share Napisano 3 Sierpnia 2022 23 godziny temu, mirage3 napisał: Nowe Vipery Kinetica można już zamawiać, cena standard u nas pewnie dopiero na święta Nie desperuj - pewnie będą na jesieni. Z drugiej strony to dobrze, bo na razie poszedłem w kinetyczne Starfajtery i musiałbym sprzedać nerkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 3 Sierpnia 2022 Share Napisano 3 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Psar77 napisał: Nie desperuj - pewnie będą na jesieni. Z drugiej strony to dobrze, bo na razie poszedłem w kinetyczne Starfajtery i musiałbym sprzedać nerkę ... To ile masz już tych kinetycznych 104 ? Mój licznik nabił mi ich 5 :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 3 Sierpnia 2022 Share Napisano 3 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Staryfajter1954 napisał: To ile masz już tych kinetycznych 104 ? Mój licznik nabił mi ich 5 :). Na razie jeden odpalony a drugi zamówiony, ale kusi jeszcze dwupak z dwusterem, który tez pewnie zamówię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 3 Sierpnia 2022 Share Napisano 3 Sierpnia 2022 Teraz, Psar77 napisał: Na razie jeden odpalony a drugi zamówiony, ale kusi jeszcze dwupak z dwusterem, który tez pewnie zamówię Ja mam po jednym A/C, J, TF oraz dwa G/S :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Sierpnia 2022 Share Napisano 3 Sierpnia 2022 42 minuty temu, Psar77 napisał: Na razie jeden odpalony a drugi zamówiony, ale kusi jeszcze dwupak z dwusterem, który tez pewnie zamówię Wszystko przed Tobą 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 3 Sierpnia 2022 Share Napisano 3 Sierpnia 2022 28 minut temu, mirage3 napisał: Wszystko przed Tobą Piękna kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 3 Sierpnia 2022 Share Napisano 3 Sierpnia 2022 43 minuty temu, mirage3 napisał: Wszystko przed Tobą Starfighter Starfightera Starfighterem pogania :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 3 Sierpnia 2022 Share Napisano 3 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Psar77 napisał: Na razie jeden odpalony a drugi zamówiony, ale kusi jeszcze dwupak z dwusterem, który tez pewnie zamówię Ten ''dwupak'' to na wyrost. Fajnie byłoby mieć dwa kompletne w jednym pudle...ale tak nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 3 Sierpnia 2022 Share Napisano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) 7 minut temu, mcrec1962 napisał: Ten ''dwupak'' to na wyrost. Fajnie byłoby mieć dwa kompletne w jednym pudle...ale tak nie jest. A czego brakuje ? A już widzę... Lipa ... Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi