abtb Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 1 godzinę temu, giberes napisał: Dobrze, że nie w module z UNIHOUSE A pracowało się, nie powiem. Co prawda w Oddziale Drogowym a nie w Unihausie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 30 minut temu, abtb napisał: A pracowało się, nie powiem. Co prawda w Oddziale Drogowym OCD??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Stycznia 2020 Share Napisano 21 Stycznia 2020 7 godzin temu, Grzes napisał: OCD??? Może już nie zaśmiecajmy Koledze wątki wspomnieniami z przeszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Stycznia 2020 Share Napisano 21 Stycznia 2020 W dniu 18.01.2020 o 11:41, kowal76 napisał: Niestety model uległ nieodwracalnemu uszkodzeniu Więc wątek płynie i meandruje własnym nurtem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Stycznia 2020 Share Napisano 21 Stycznia 2020 Teraz, Grzes napisał: płynie i meandruje własnym nurtem Dlatego płynę i meandruję własnym nurtem w innym wątku, takim bardziej słodkim, z wafelkami. Aczkolwiek jakaś kłoda mi się plącze pod nogami i wypisuje "mondrości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2020 O jak fajna dyskusja . No dobra nie zamykać wątku, bo zamówiłem nowego i będzie rusek bądź czech :). Na początku lutego wyjdzie weekend z tymi malowaniami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Stycznia 2020 Share Napisano 21 Stycznia 2020 29 minut temu, kowal76 napisał: zamówiłem nowego brawo ty 29 minut temu, kowal76 napisał: będzie rusek bądź czech BRAWO TY Nie trać cennego czasu na czekanie i dawaj do pieca z Tu-tką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2020 W sumie, to tylko weekendy zostają na lepienie, bo w tygodniu od 8 do 20 w robocie. Ale tutka będzie się robić. To prosty i i dobrze spasowany model, więc pewnie szybko pójdzie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Stycznia 2020 Share Napisano 21 Stycznia 2020 6 minut temu, kowal76 napisał: To prosty i i dobrze spasowany model, Namówiłeś mnie na wydanie zaskórniaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2020 Już jednego kiedyś zrobiłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 21 Stycznia 2020 Share Napisano 21 Stycznia 2020 45 minut temu, kowal76 napisał: W sumie, to tylko weekendy zostają na lepienie... Toż chyba dlatego wydają "weekend edition", żeby tylko w weekendy robić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 21 Stycznia 2020 Share Napisano 21 Stycznia 2020 O jak fajna dyskusja . No dobra nie zamykać wątku, bo zamówiłem nowego i będzie rusek bądź TRZech Poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2020 5 minut temu, Tap-chan napisał: Poprawiłem. TRZech ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Stycznia 2020 Share Napisano 21 Stycznia 2020 18 godzin temu, Solo napisał: Przysłali mi, tylko trzeba pisać bodajże do Zvezdy w Austrii. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2020 A więc zaczynam od początku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eLCe Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 No to oglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 A żeby znów nie było niemiłej niespodzianki, pamiętaj: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 2 godziny temu, kowal76 napisał: A więc zaczynam od początku . Nie zaczynamy zdania od "A więc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Bo niby czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Takie przyzwyczajenie z podstawówki „A więc” powinien oznaczać wynik, lub wniosek płynący ze zdania poprzedniego Edytowane 30 Stycznia 2020 przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2020 9 godzin temu, Moses napisał: Nie zaczynamy zdania od "A więc" Dziękuję Ci za radę, ale to zdanie nawiązywało do wcześniejszych wypowiedzi. Myślę więc, że nie jest to jakiś duży błąd z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 11 godzin temu, Moses napisał: Nie zaczynamy zdania od "A więc" Godzinę temu, kowal76 napisał: Dziękuję Ci za radę, ale to zdanie nawiązywało do wcześniejszych wypowiedzi. Myślę więc, że nie jest to jakiś duży błąd z mojej strony. Jak widzę nowa moda zagościła na forum W innym warsztacie (bodajże poświęconym Zlinowi) zaczyna się od przesłuchiwania kto i co zrobił i weryfikacji "Modelarz - nie modelarz" a tu od określenia stopnia znajomości mowy ojczystej Ładnie, bardzo ładnie. Miałem otworzyć kolejny ciekawy warsztat ale chyba zrezygnuję. Aha, i życzę powodzenia w budowie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2020 8 minut temu, abtb napisał: Jak widzę nowa moda zagościła na forum W innym warsztacie (bodajże poświęconym Zlinowi) zaczyna się od przesłuchiwania kto i co zrobił i weryfikacji "Modelarz - nie modelarz" a tu od określenia stopnia znajomości mowy ojczystej Ładnie, bardzo ładnie. Miałem otworzyć kolejny ciekawy warsztat ale chyba zrezygnuję. Aha, i życzę powodzenia w budowie. Dziękuję. Jestem na forum chyba od 2012 roku i wydaję mi się, że kiedyś było jakoś fajniej na Modelwork. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi